2777
2789
عنوان

مردی که کمبود محبت داره

760 بازدید | 15 پست

از کجا بفهمیم مردی کمبود محبت داره؟ 

چه رفتارایی معمولا دارن؟ 

آیا وقتی بهش علاقه نشون بدی خوشش میاد

یا وقتی از الفاظ محبت آمیز براش استفاده میکنی یک رفتار خوبی داره؟ 

معمولا فرزندان طلاق چطوری ان ایا از روی رفتارشان میشه فهمید فرزند طلاقن یا مستقیم باید از خودشون بشنویم

خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت روایی برای رسیدن به عشقم یکی یه صلوات بفرستید...

انشالله هرکسی واسم دعا کرد خداصدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

کاربری دست دو نفره دوتا خواهر ناز

مردایی که کمبود محبت دارن به جنس مخالف ببشتر کشیده میشن بیشتر جلو زنا خنده و شوخی و مسخره بازی درمیارن هی میخوان خودشونو بکنن تو چشم بقیه دنبال تاییدن که یکی حرفا و کاراشونو تایید کنه یکی ببینتشون یکی بگه این چه باحاله به شوخیاشون بخندن به کاراشون واکنش نشون بدن و رفتارشون بعد گرفتن تایید از بقیه تازه تشدید میشه یعنی باز هی بیشتر سعی میکنن مسخره بازی درارن یا چیزایی بیشتری میگن که دیگران گوش بدن و تبادل نظر کنن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردایی که کمبود محبت دارن به جنس مخالف ببشتر کشیده میشن بیشتر جلو زنا خنده و شوخی و مسخره بازی درمیا ...

اره این تایید شدنش رو زیاد دیدم 

حتی دوست داره نظرات غلطش هم تایید بشه

اره این تایید شدنش رو زیاد دیدم  حتی دوست داره نظرات غلطش هم تایید بشه

بهش محبت کن دیگه به زبونت عادت بده همه جا و همیشه با جمله ها و کلمه های قشنگ صداش کنه موهاشو نوازش کن به لباساش اهمیت بده حتی چیزایی که از نظرت بیخود و بی معنی میاد به چشم اون میاد چون کمبود داره باید اشباعش کنی البته اگر دوسش داری 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کمبود محبت تو هر شخص ب یه شکلی نشون داده میشه ولی قطعا ویژگی مشترک همشون زودرنج بودنه 

دقیقا

کمبود محبت تو هر شخص ب یه شکلی نشون داده میشه ولی قطعا ویژگی مشترک همشون زودرنج بودنه 

یکم فکر کنم اره 

ولی رد میده 

من متوجه میشم ناراحت میشه اصلا بغض از سر و روش میباره ولی هیچی نمیگه 

همه بهش میگن ایول چقدر با جنبه ای

بهش محبت کن دیگه به زبونت عادت بده همه جا و همیشه با جمله ها و کلمه های قشنگ صداش کنه موهاشو نوازش ک ...

اره فکر کنم شدید هم هست به رو نمیاره که یک وقت غرورش خدشه دار نشه

اینم بگم همیشه یک گاردی داره 

فکر میکنه الان مثلا من میخوام سرزنشش کنم ولی بعد میبینه نه اینو از من دریافت نمیکنه

خب عالیه نقش احساسات خیلی پر رنگه   سعی کن شنونده خوبی باشین ولی خب کار سختی در پیش دارین ...

اره یکبار سخت ناراحت شد سر چیز الکی 

من اصلا تعجب کردم 

هنوز هم به دلشه فکر کنم