2777
2789
عنوان

خانوما.....آقا هستم

1030 بازدید | 75 پست

مثل همیشه سوال چالش برانگیز😐

خب زیبایی ،نظافت و... برای همه مهمه

اما خب چرا تو کشور ما این همه افراطیه؟

خب من پسر جامعه هستم و میبینم  از کاشت ناخن تا مژه گونه دماغ و...

اینکه بگید برای دل خودتون هست  به نظرم‌شعاره

میخوام‌ بدونم ریشه ی اصلی مشکل دقیقا کجاست که اکثریت از حالت طبیعی  بیزاز شدن؟

قصدم‌تخریب نیست فقط دوس دارم دلیلشو بدونم...

ولی کشورای همسایه و... فقط تو مراسم ها به خودشون یه کوچولو اهمیت میدن

تو دوربین مخفیا،فیلما،مستند ها و... ار ظاهرشون مشخصه

کاربر آقا 

اقایون.... خانم هستم 😁

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقمون میکشه دوس داریم 

به بقیه مربوط نیست که بخواییم توضیح هم بدیم 

من تاپیک هاتو میخونم اصلا طرز فکرت دیوانه کنندس

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بنظرم که تعادل نیست یکی بیش از حد به خودش رسیده اون یکی رو میبینی بو عرق میده و سیبیلش از شما بیشتره

هر چیزی باید تعادل داشته باشه

فکر میکنم  ذهنیت مشکل داره

کاربر آقا 
تو روحت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂