2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوسش کن خوب بشه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

وااااا منم چشمم درد میکنه چیکار کنم؟

انگشتتو بوس کن

بزار روش 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نشاسته چی؟چطور بذارم یعنی مرگ‌خودم رو به چشمم دیدم دیروز الان ی کم بهترم هر چه به دندونپزشک‌ گفتم ب ...

مشکلش چیه؟

اگر عفونته و درد داره دو قاشق چای خوری نشاسته با نصف لیوان آب گرم و ی قاشق چای خوری شکر قاطی کن با دستمال یا گوش پاک کن بزار رو دندونت و بردار

ها مرسی خیلی راهکار خوبی بود. متخصص بوس هستین شما؟ اگه لب هام درد کنه چیکار کنم؟ خخخ

با اسید بشورش😂😂😂😂😂

بنده متخصص راهکار های نوین هستم 😂

مشکلش چیه؟ اگر عفونته و درد داره دو قاشق چای خوری نشاسته با نصف لیوان آب گرم و ی قاشق چای خوری شکر ...

پر بود خودش چشپتون روز بد نبینه اینقد گرسنگی کشیدم این ۳ ماه دیدم حالم بهتره غذا خوردم نمیدونستم استخون ریزه داره رفت تو دندونم نصفش کرد دندونم رو فقط درد داره از درد دیروز نمیتونستم نماز بخونم فقط گریه کردم دکترم نیس که نامه بده تا ۱۵ ی دکتر دیگه هس الان نیستشگفت من نامه نمیدم برو پیش دکتر خودت

وا چرا با اسید خب دکتر راه حل خوب بده خخخ

راجب لب نبلدم، تجربه دارا میدونن چجوری خوب میشه، من بی تقصیرم🤣😂