2777
2789

صبحتون بخیر ...

چرا سایت یکی دو شب هست که چند ساعت از دسترس خارج میشه

و دوباره وصل میشه ؟ ؟

الان چک کردم دیدم وصل شده🤔

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام  تقریبا ۴ روز هست که خطا میدهد

عه چهار روز هست .. کاش اگه مسئله ای هست مدیر سایت ما رو در جریان بزاره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
شده عین شبکه پویا یه ساعتایی نیست انگار برا لالا کردن هست

😅😅👌🏻 دقیقا

عه چهار روز هست .. کاش اگه مسئله ای هست مدیر سایت ما رو در جریان بزاره

مدیـــر!  کو مدیر؟ 😐🤔ماههاس میگیم «تبلیغات» دیوانه کننده رو بردارین، بیشتــرم شده. در جریان گذاشتنش پیشکش خویش!

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

مدیـــر!  کو مدیر؟ ماههاس میگیم «تبلیغات» دیوانه کننده رو بردارین، بیشتــرم شده. در جریان گذاشت ...

منم‌فکر میکنم سایت به حال خودش رها شده👌🏻

بله برا منم همینطوره امیدوارم نخوان اینجارو بدن هوا

بهــتر😐🖤 با این تبلیغاشون!

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

تو شرایطی که می‌خوان فاتحه ی یه سایت و فاروم اینطوری رو بخونن، ولش میکنن به امان خود تا اون ظرفیت ه ...

چه جالب ، امیدوارم اینطور نباشه