2777
2789
عنوان

امشب شب قدره

491 بازدید | 55 پست

برای جوونا مریضا زندانیان حاجت دارا مستاجرا نیازمندا هر کسی که بچه میخواد خونه و ماشین میخواد عشق میخواد وهر اون چیزی که تو دلش دعا کنید بهش برسه تو این شبهای عزیز سرنوشت ی سالمون نوشته میشه برای منم خیلی دعا کنید عزیزا ♥️🕋🤲🏻🥺😍😔🤍💋 

حالا بگید شب قدر چ اتفاقایی رخ میده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا🥺

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

میشه هرکی این کامنت من رو میبینه دعا کنه به هدفم برسم و در اینده زندگی خوبی داشته باشم

انشالله همگی حاجت روا شید

حالم بدهه  

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

میشه هرکی این کامنت من رو میبینه دعا کنه به هدفم برسم و در اینده زندگی خوبی داشته باشم انشالله همگی ...

الهی بحق امیرالمؤمنین علی علیه السلام بحق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا بحق اقا امام زمان حاجت روا بشید 💋♥️♥️