2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس مگه مرگ هم ترس دارهخکن تاحالا چند بار تاحدودی اون دنیارو دیدم اصلانمیترسم ترس نداره 

واقعا ؟؟؟

میشه یه خورده در موردش توضیح بدین ؟؟؟

بابام دوسال پیش فوت کردن همش میگم الان کجاست چطوره وضعیتش 

امروز رفته بودم سر مزار همش به عموی شهیدم و عمه ام که ده سالی میشه فوت کرده می گفتم بیاین تو خوابم دلم میخواد ببینم کجایین چطورین 

من هر شب میبینم ولی امشب نشد

چطور بود امشب؟

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

ترس مگه مرگ هم ترس دارهخکن تاحالا چند بار تاحدودی اون دنیارو دیدم اصلانمیترسم ترس نداره 

مرگ که ترس نداره 

اعمال خودمون ترس داره

من از خودم میترسم

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

از جهنم  اینک ی سریا دست و پای ادم داشتن اما سر حیوان بعد میرفتن تو مواد مذاب و صداهای وحشتناک

عیب نداره،یذره بترسیم مراقب اعمالمون باشیم خوبه..خدا شاهده ازغصل دوم این برنامه رو که دیدم تاالان،بااینکه ترسیدم ولی هنوز نتونستم غیبتو ترک کنم😐

عیب نداره،یذره بترسیم مراقب اعمالمون باشیم خوبه..خدا شاهده ازغصل دوم این برنامه رو که دیدم تاالان،با ...

جدی😂وای من امشب از بچگی تا الان رفتارمو سنجش کردم دیدم کار خوب توش خیلیییی کمه  با هر ادم جدیدی ک رو ب روشدم غیبتش کردم😑😑بهش دخوبی  نکردم گه توش موندم چ کنم یکی دو تا نیس ک