2777
2789

خیلی وقته دوست داریم اقدام کنیم برای بچه دوم

یه سقط داشتم که با همه تلخیش گذشت

رفتم دکتر این بار کیست داشتم دوماه دارو خوردم تا کیستم آب شد

پریشب نزدیکی داشتیم وسطای رابطه شوهرم حرفشو پیش کشید و گفت بذار الان که خوب شدی دیگه اقدام کنیم گفتم باشه ولی کلااااااا تمرکزم به هم ریخت خیلی بد شد اصلا ا ر ض ا نشدم حتی شوهرمم همین طور🙁🙁نه که حرفمون بشه ها کلی هم ازش معذرت خواهی کردم ولی گفتم نمیتونم ادامه بدم

حالا دوباره امشب اومد. بعد بدون اینکه از قبل به من بگه کاری رو که نباید میکرد کرد😯

بدون اینکه با من هماهنگ کنههههه خدایاااااا

بعدشم میگه خواستم تمرکزت به هم نخوره میگم خو از قبل میگفتی قبل ازاینکه شروع کنیم. که من آمادگی ذهنی داشته باشممممممم

حالا خیلی ناراحتم. نه میتونم دعواش کنم البته اعتراض کردم ها ولی وقتی میگه به خاطر خودت نگفتم دیگه من چی بگم آخه. دوس نداشتم این طوری باشه گریهههههه

میخواستم بهش بگم ماکه انقد صبرکردیم بذار روزه های ماه رمضونو بگیرم بعد اقدام کنیم ولی خودسر این کارو کرد دیگه

از طرفی دلم نمیاد قرص اورژانس بخورم میگم اولا پریودم به هم میخوره میفهمه ثانیا از خدا میترسم من که انقد منتظر نی نی بودم

وای سرم داره میترکه نمیدونم شوهرمو چی کار کنم حرصم خالی شههههه

دارم قرص مدروکسی پروژسترون میخورم. خودم میگم باتوجه به اینکه برای تنظیم پریوده قرص اورژانس بخورم به هم نمیریزم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الی جان شمااگه بودی ناراحت نمیشدی شوهرت بدون هماهنگی. این کارو انجام بده؟  

اگه اونهمه درمانو اینکارا برای بچه بوده دیگه چی رو باید هماهنگ میکردیم!ن ناراحت نمیشدم مگه اینکه کلا بچه نمیخواستیم

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈

وای تو رو خدا قرص اورژانس نخور، من یه بار خودم هنوز بعد یه سال آدم سابق نشدم، کلی بلا سرم اومد، اصلا اینکار نکن اگه خواست خدا باشه انشالله بارداری اگرم نباشه نمیشی و روزهات میگیری ولی بعد از اون جریان من کلی بلا سرم اومد دیگه پیش خودم گفتم حتما عذاب خدا بوده نباید قرص میخوردم