2777
2789
عنوان

حالا چی کار کنممممممم خدایااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هیچی به شوهرم نگم؟

نه به شوهر گیر بده نه قرص بخور. اصلا هم درکت نمیکنم خب درمان میکردید منتظر بچه اید دیگه هرشب هرشب که نباید هماهنگ کنه😐 خیلی اگه داره بهت فشار میاد بذار پای قسمت

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

وای الی جووووون ممنوووووون

همش دلم میخواد بهم بگید کار شوهرت درست بوده بارداریت خیلی هم خوبه حوصله ی دعوا ندارم که هی گیر بدم چرااین کاروکردی یا غصه بخورم چرت نمیدونستم و اینا

ولی یه چیزی توی وجودم.......

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

واقعا یعنی ناراحتیم بی مورده. خودتونم اگه بودید؟ یا دلداریم میدید؟

من خیلی گیر دادم میدونم گریههههههه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

تو همه چی انقد حساسی؟😐

خدا هم بخودت هم به همسرت صبر بیشتر بده

اخه اصن ادم میمونه چی بگه اصن معلوم نیست بگیره نگیره با یه بار اخه😐 چه میدونم والا😯

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
یادگاری جان تجربه شو دارم خودمم برا همین دل دل میکنمممنون از راهنماییت

خواهش میکنم، انشالله به حق همین روز عزیز اگه صلاحت هست باردار باشی اگه پسرم بود می تونی به نام حضرت مهدی بذاری. ولی تو رو خدا قرص نخور...

مچکرممممم

هنوز چیزی به ذهنتون رسید بگییییید یعنی خیلی بهم کمک کردید ممنون

خیر ببینید دوستان

عزیزم یه جوری میگی اگر بهم میگفت یه لذتِ دیگه ای 

میبردم از باردار شدنم انگار 100% مطمینی با همین یه اقدام 

باردار شدی رفت😁

البته انشالله که بشی ها 

اما در کل منظورم اینه بخاطر این چیزا ذهنت رو درگیر نکن

بسپر به خدا بگو خدایا هر جور و هر وقت صلاح میدونی

بهم بده

خواهر شوهرِ من اولین بچش رو با یه اقدام باردار شد

اما برای دومی نزدیک به 1 سال و 4 ماه مرتب اقدام بود

تا شد

.Pain🔥you made me a believer

والا من میترسم از بارداری . کاش شوهرم اینکارو بکنه عاشق بچم . به خودم باشه از ترس نمیتونم اقدام کنم

عزیزمممممم

ان شاالله به خواست خدا حامله بشی سوپرایز بشی