2777
2789

سلام عشقا  یه شیرینی هایی بود چند سال پیش خوردم اسمش یادم نیست  شیرینی که حالت استوانه ایی بودن روش حالت ویفیری بود رنگ های مختلف داشت وسطش هم یه حالت کرم خوشمزه داشت 

ساق عروس

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساق عروس 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

خدا خیرت بدههههه ویار اینا رو دارم خدا ازت راضی باشه😭😭😭😭😭

ای جونم قربون نینی بشم خواهش میکنم عزیزم خواهرمم خیلی دوست داره یکسره میخره😂😂😂🥰

طفلی الهی ، بگیر بخور نوش جونت ، زیاد هم نخوری بچه تم دختره

قربونت بشم همسرم فرستادم ۵ جعبه شیرینی اورده هیچکدوم این نبود داشتم گریه میکردم از ویارش رفتم کل شیرینی فروشی گشتم پیدا نکردم  چون اسمش نمیدونستم