2777
2789
عنوان

دوست داری چ شهری زندگی کنی؟🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 114 پست
لندن😄

به به انگلیس

دت ایز ا وری گود سیتی😎✋

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشهد  قربون امام رضا برم

🤝♥️

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
من مشهدم  رفتم حرم حتما براتون دعا میکنم که به آرزوتون برسین 😅

واقعا خیلی ممنون میشم 😢🤧🙂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

تهران: چون امکانات بیشتره

ارومیه: همینجوری😁

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
جایی که الان زندگی میکنم رو خیلی دوس دارم با وجود دوری از همه عزیزانم آرزوی چندین سالمو زندگی میکنم ...

کجایید؟

منم فقط همین تهران با همه نکات منفی از زندگی تو این شهر راضیم چون خوبی هم زیاد داره 

فقط ترافیک و آلودگیه هواش بده وگرنه هر چی امکاناته تو این شهره 

پسرم هااا😊،به جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گریه های بنده های خدا باشی دلیلِ حالِ خوب و خنده هاشون باش🌹🌹🌹😉