2777
2789
عنوان

دوست داری چ شهری زندگی کنی؟🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 114 پست

تو رو خدا ارزوی تهران رو نکنید . انقد از شهرستان های دیگه اومدن تهران داره میترکه !خیابونا همش شلوغ و ترافیک واقعا حالمون داره بهم میخوره. 

من خودم دوست دارم برم یا رشت یا مازندران و کلا شهر های شمالی بخاطر اب و هواش

چی بنویسم اخه ؟؟؟؟       سلام ، خدافظ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیویورک ،هیچکدوم از بستگان رو نمیبردم 😂

نیویورک بیشتر شبیه دروازه ای به اون دنیاست بس ک خلاف توش زیاده😅👌

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
فقط ترافیک و آلودگیه هواش بده وگرنه هر چی امکاناته تو این شهره 

من به ترافیک عادت کردم،امتیازهای زندگی توی تهران به ترافیکش می ارزه، از طرفی ما متولد این شهریم و اینجا رشد کردیم 

جان و جهان من تویی   
وای دقیقا هرچی فکر کردم دیدم نمیتونم تا ابد جایی غیر از تهران بمونم

بقیه ک میگن شما دیوونه اید با آلودگی هوا و ترافیک...😂😂😂

پسرم هااا😊،به جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گریه های بنده های خدا باشی دلیلِ حالِ خوب و خنده هاشون باش🌹🌹🌹😉
من به ترافیک عادت کردم،امتیازهای زندگی توی تهران به ترافیکش می ارزه، از طرفی ما متولد این شهریم و ای ...

بله به ترافیکش عادت کردیم  انگار...این چند روز ک همه جا خلوت بود احساس غریبی میکردم😂😂😂😂

پسرم هااا😊،به جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گریه های بنده های خدا باشی دلیلِ حالِ خوب و خنده هاشون باش🌹🌹🌹😉
بقیه ک میگن شما دیوونه اید با آلودگی هوا و ترافیک...😂😂😂

بزار بگن  یه قدم از تهران دور میشم دلم برا همین ترافیکش هم تنگ میشه😂😂

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی