2777
2789
عنوان

بلاتکلیف موندم خونه بابام

140 بازدید | 3 پست

تاپیک های قبلیمو بخونید همه چیو توضیح دادم دقیق

اینجاهم خلاصه میگم 

من دیگه دوماهه خونه پدرم هستم که شوهرم منو از خونه بیرون کرده و حتی پیاماشو هم دارم که گفته طلاقت میدم و دیگه نمیخوام این زندگیو واز این حرفا..حالا تمکین زده که من خودم بی دلیل رفتم...منم مهریمو گذاشتم اجرا نفقه.جهیزیه همه کارارو کردم دوماهه حتی پیام یا زنگی نزد حتی تبریک عیدهم نگفت اصلا کسی دنبالم نفرستاد فقط یبار اومدن باهامون دعوا کردن حتی وسیله هاخونه بابامو شکستنو تهدیمون به قتل هم کردن حتی پلیس اومد صورت جلسه کرد و...

من دیشب بهش پیام دادم که چرا این کارو کردی میگفت دوست دارم طلاقتم نمیدم کاروهم سپردم دست قانون  

اینم بگم دست بزن داره بداخلاقه خرجی نمیده خیلی دروغ گو وپنهان کاره..من نمیدونم چکار کنم حالم اصلا خوب نیست انگار اصلا قانون هم وجود نداره حتی این اقا از کاری که کرده پشیمونم نیست..ته دلم من دوسش دارم ولی احمقم باید ازش متنفرباشم بخدا فکر میکنم دعاخورم کردن

توروخدا باهام حرف بزنید حداقل آروم بشم راهنماییم کنید کمکم کنید کمی صبور باشم😞😞😞

یعنی هیچکسی نیست باهاش حرف بزنم😭😭😭

سلام خواهریکم قوی تررفتارکن،توهرچه بیشتربری سراغش پرو ترو دریده ترمیشه،یه مدت اصلا پیام و زنگ ندن بزارخودش پیام بده پیش قدم بشه

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهریکم قوی تررفتارکن،توهرچه بیشتربری سراغش پرو ترو دریده ترمیشه،یه مدت اصلا پیام و زنگ ندن بز ...

والا نمیدونم چکارکنم خیلی حالم خرابه خدا براش نسازه

ناع دیگه کوچکترین پیامی هم بهش نمیدم

ولی خب متاسفانه قانون نداره کشورمون