2777
2789
عنوان

فرض کن خدا کامنتای این تاپیک و میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 164 پست

سلام خدا من همونم که از همه روش بیشتره گناهشم بیشتره درخواستشم بیشتره همون شرمنده قدیمی کسی که تلاش نکرد عشقشو بهت اثبات کنه ولی مدام توقع داره همونی که وقت تلخی وسختی تا میرسه شروع میکنه به گلایه که خدایا کجایی خدایا اونقدر ازدنیا خستم که نگو تنها چیزی که الان آرومم میکنه اینه که یهو یه پیام بیاد تو همه موبایلا و رسانه های تمام دنیا که مهدی فاطمه اومده منم از اونا باشم که شرمندش، نمیشه خدایا خیلی حرفه ها من.... کی داره اینا رو میگه خیلی مسخرم مگه نه خدایا یه درخواست دیگم دارم صاحبخونه حکم تخلیمو بعد عید میگیره کاری کن بعداز اینکه از اینجا رفتم برم خونه خودم یعنی خونه بخرم تو بخوای پولشم جور میکنی میدونم فعلا این باشه نامه من برات خدا جون که زیادی طولانی نشه عشقم دوستت دارم شاید باور نکنی ومعلوم نباشه ولی، دوستت دارم بوس بوس خدای قشنگم 

خدایا  خودت که میدونی من چی ازت میخوام  خودت که میدونی هر روز ازت چی میخوام و از هیچکس چ ...

الهی آمین 🤲

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفی که تو سحر بهش زدم  خدایا تو میتونستی قدرتش داشتی ولی شفا ندادی  تو میتونستی بدی ولی ...

توکل کن بهش نا امیدت نمیکنه عزیزم 

ازت ممنونم که کنارم بودی همیشه موقعی که کسی نتونست کاری کنه بدون اینکه بخوام کمکم کردی هر چی خواستم بهم دادی منو ببخش که گناه زیادی دارم و تو میبینی دم نمیزنی...ازت ممنونم ه همه چیزو بهم اطلاع میدی

خدایا من بنده خوبی برات نبودم ولی تو بهترین بودی خودت می‌دونی چقدر عاشقتم و تنها آرزوم رضایت و خشنود ...

خیلی قشنگ⚘♥️

سلام خدا من همونم که از همه روش بیشتره گناهشم بیشتره درخواستشم بیشتره همون شرمنده قدیمی کسی که تلاش ...

خیلی قشنگ🥺🥺💔

ایشالا خونه دار بشی عزیزم به بزرگیه خدا شک نکن 

ایشالا حاجت روا بشی 🤲🤲

ازت ممنونم که کنارم بودی همیشه موقعی که کسی نتونست کاری کنه بدون اینکه بخوام کمکم کردی هر چی خواستم ...

♥️⚘

خدایا خیلی شرمندتم فقط همین  تو همیشه پشمتی ولی من.... 💔🥺

همین که قبولش داری همین که از ته دلت دوسش داری کافیه 💔

از ته دلم از خدا میخوام  حال دخترت  تو این شب های قدر خوب خوب شه و مراد دلت برسی عزیززم

ممنون عزیز دلم منم از ته دلم میخام تو خوشبخت باشی 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ان شالله حاجت روابشی در صحت وسلامت دستت بره توجیب خودت 

قربونت برم عزیزم.ممنونم❤️

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊