2777
2789
عنوان

فرض کن خدا کامنتای این تاپیک و میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 164 پست
خدایااا منو به این دوتا حاجتی که دارم برسون خودت میدونی که... خیلی دوست دااارم خدااا    

ایشالا عزیزم 🤲

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا شکرررررت بینهایت که لطف کردی بمن ومحتاجی منا به ادما ننداختی خودت کاراما جفت وجور کردی ابروداری کردب ازراه بیگمانت  برام فرستادی 

منی که دست خالی و بی کس بودم 

از اول خلققت تا بی انتهایت شکررررررررررررررررر

ممنونم ازت خدا جونم 

هرکس که تورا دارد چه ندارد ؟

وهرکس تورا ندارد چه دارد ؟

با خداباش پادشاهی کن
در میان اونهمه تاپیک بی سرو ته بهترین تاپیک رو زدی استارتر جان .برسی به آرامش درونی عزیزم .منم از خ ...

قربونت عزیزم همچنین 

ایشالا حاجت روا بشی ایشالا حال دلت خوب باشه⚘♥️

خدایا شکرت

مرسی که هستی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خدایا هواست بهم نبود صدامو نشنیدی ببین چی شدم ببین به کجا رسیدم چرا تو این چاه ولن کردی من خسته شدم ...

بخدا که هواتو داره بهش توکل کن به بزرگیش شک نکن

حرفی که تو سحر بهش زدم 

خدایا تو میتونستی قدرتش داشتی ولی شفا ندادی 

تو میتونستی بدی ولی ندادی 

تو میتونستی انجام بدی ولی انجام ندادی 

تو میتونستی ......

خدا یاور تنها ترین تنهایان است