2777
2789
عنوان

تجربه ی حاجت روایی

383 بازدید | 34 پست

دوستان ذکر یا چله یا نمازی بلدید که حاجت بده تروخدا راهنمایی کنید دعاتون میکنم

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۱ روز روزی ۱۰۰تا صلوات هدیه به حضرت زینب بعد حاجت روایی ۲۱تا تسبیح بگیر وپخش کن.

خوندن ۵تا حدیث کسا به نیت پنج تن آل عبا

من از این دوتا حاجت گرفتم  وبهشون اعتقاد دارم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
۲۱ روز روزی ۱۰۰تا صلوات هدیه به حضرت زینب بعد حاجت روایی ۲۱تا تسبیح بگیر وپخش کن. خوندن ۵تا حدیث کس ...

♥️🙏

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

♥️🙏

اگ این دعاهایی ک گفتم خوندید وبه امید خدا حاجت روا شدید لطفا برای سلامتی بچه هام دعا کنید ...❤️🌹🙏

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

دوستان اگه تجربه دارید بگید لطفا

اگ این دعاهایی ک گفتم خوندید وبه امید خدا حاجت روا شدید لطفا برای سلامتی بچه هام دعا کنید ...❤️🌹🙏

چشم حتما 

انشاالله خدا همیشه بهشون سلامتی بده♥️

؟؟

چله حدیث کسا 

ختم ۱۴ هزار صلوات

چله عاشورا

ختم ۱۲۴ هزار صلوات

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
چله حدیث کسا  ختم ۱۴ هزار صلوات چله عاشورا ختم ۱۲۴ هزار صلوات

خودت خوندی حاجت گرفتی؟ 

من اول ماه رمضون چله ی حدیث کسا و زیارت عاشورا برداشتم هنوز تموم نشده

خودت خوندی حاجت گرفتی؟  من اول ماه رمضون چله ی حدیث کسا و زیارت عاشورا برداشتم هنوز تموم نشده

هم خیلی دیدم گرفتن هم خودم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱