2777
2789
عنوان

کاش میشد از زمان عبور کرد

649 بازدید | 20 پست

کاش میشد از زمان عبور کرد و درست تو همون لحظه های که قلبت در حال پروازه نگهشون داشت

کاش میشد زمان رو به عقب برگردونم و دوباره روبروت بشینم و صرف نظر از هر چی عرف و سنت و فرهنگ مزخرفه ،صرفنظر از هر چی حرف بی ربط مردمه ،هر انچه که تو دلم هست و نگفتم رو بهت بگم

کاش میشد شبیه من باشی...مث من ساده و پر از تحلیل های پیچیده از تک تک کلماتی که میشنوی

یا نه...

کاش من شبیه تو بودم... همینقدر قوی که با هر کلامم قلبی رو پر از شور و امید کنم و بعد... با یه نگاه ِ نکرده ...با یه حرفِ نزده ، بگیرم ازشون هر چی حال خوبه...

کاش مغزمون دکمه ی clear historyداشت تا هر جا اذیت بودیم پاک میکردیم خاطرات شیرینی رو که الان حالمونو خراب میکنن...

میدونی خاطره موجود بی رحمیه ، درست وسط عصر یه چهارشنبه ی بهاری مث یه طوفان میاد سراغت و مدام خودش رو میکوبه به پنجره ی ذهنت ...انگار میخواد بگه ببین من اینجام ، هنوزم میتونم بهم بریزمت ، پنجره رو میبندی اما بی فایده ست...اون کار خودشو کرده

اصولا ما ادما همه مون به نوعی خودازاریم ، شبهای زیادی رو با فکر این سپری میکنیم که چطور با اونایی که دوسشون داریم خاطره به یاد موندنی بسازیم که چی؟ که وقتی از پیشمون رفتن با مرور همون خاطرات خودکشی کنیم ...

اصلا قاتل خاموش همینه

مرگ بی صدا همینه...

ما همه مون خود ازاریم...

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

خطاب به خودم؛

میدونی خاطره موجود بی رحمیه ، درست وسط عصر یه چهارشنبه ی بهاری مث یه طوفان میاد سراغت و مدام خودش رو میکوبه به پنجره ی ذهنت ...انگار میخواد بگه ببین من اینجام ، هنوزم میتونم بهم بریزمت ، پنجره رو میبندی اما بی فایده ست...اون کار خودشو کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی روزگار. 😢😢😢😢چرا همه با هم غمگینید. 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
خطاب به خودم؛میدونی خاطره موجود بی رحمیه ، درست وسط عصر یه چهارشنبه ی بهاری مث یه طوفان میاد سراغت و مدام خودش رو میکوبه به پنجره ی ذهنت ...انگار میخواد بگه ببین من اینجام ، هنوزم میتونم بهم بریزمت ، پنجره رو میبندی اما بی فایده ست...اون کار خودشو کرده

تا اسمتو اوردم اومدی خاطره ی بی رحم😂

می خواستم یه موضوع جدید اضافه کنم از کدوم قسمت برم پیداش نمیکنم؟!🙁

بایذ بری تو قسمت تبادل نظر اونحا تو دسته بندی ها یکی رو انتخاب کن که مرتبط با موضوعت باشه و بعد واردش که شدی رو‌موضوع جدید کلیک کن و بعد از تایپ متنت ارسالش کن😊

واقعا این روزا به دکمه clear history نیازمندم  

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای
ديگه پنجرهرو من نبنديا دقه بعد خطري تره😅

چشم چشم تسلیم😌😝