2777
2789

بچها ببخشید اینجوری حرف میزنم یه خواهر شوهر افریطه دارم بی خود و بی دلیل از هرچیز داستان در میاره و دائم به شوهرم پیام میده پشت سرم حرف میزنه شوهرمم چیزی بهش نمیگه انگار بدش نمیاد کل فامیل و آشنا میگن خیلی افریطه خواهر شوهرت امروز دیدم بهش پیام داده که زنتو بکن کو...ن سگ خیلی حرفای بدی پشت سرم میزنم بالاخره تاثیرش و می‌زاره چند بارم خانوادم باهاش دعوا کردن حرف زدن چندبار بخاطرش دعوا کردیم رفتم خونه بابام تورو خدا بگید من از دست این بی ذاتا چکار کنم🥲🥲😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا چقد بی شعوره

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
به این جور آدما چرا توجه میکنی  وقتی می بینن نقطه ضعفت چیه دارن از همون سمت بهت ضربه میزنن اع ...

اصلا کاری بهش ندارم اون فکر می‌کنه من پیام رو نمی‌بینم همش شوهرمو بر علیه من شیر میکنه

اوکی این خانوم انقد بیشعوره که کل فامیل بهش اذعان دارن درسته ؟پس شما با یک عدد حیوون زبون نفهم طرفی ،خب راه حل چیه ؟ساذه است بی محلی و سکوت 

بذار هرچی میخواد پیام بده به همسرت هرچی میخواد بهت حرف بزنه یه مدت این روشی که میگم انجام بده بدون اینکه یه واو جا بندازی 

سکووووووت کن و هیچی نگووووو

نه به همسرت بدشو بگو نه به خودش حرفی بزن 

ببین همین سکوت و آرامش تو اونو دیونه می‌کنه شک نکن 

مشکلاتتم داخل خانواده ات نبر اونا چه گناهی کردن با این آدم روبرو بشن 

ضمنا خانواده همسر برای شما فامیل درجه دوم هم محسوب نمیشن زیاد تحویلشون نگیر 

اگر شما سکوت کنی جواب ندی حساس نشدی بدشو پیش شوهرت نگی ،شوهرت بعد مدتی میبینه تو بزرگواری می‌کنی اون بی ادبی 

میاد سمت شما 

اینایی که نوشتم باید کامل انجام بدیا،خودتو کنترل کن یه مدت 

قول میدم از همین سکوتت انقد حرص بخوره 🤣🤣🤣

اوکی این خانوم انقد بیشعوره که کل فامیل بهش اذعان دارن درسته ؟پس شما با یک عدد حیوون زبون نفهم طرفی ...

بخند زیاد بخند مثل یه آدم مست،حرص خوردن تو شده غذای تغذیه این خانوم، غذاشو ازش بگیر بخدا که مثل مورچه میشه، هیچ موقع هم بد خانواده همسر پیش خودش نگوووو خودتو کنترل کنن

اوکی این خانوم انقد بیشعوره که کل فامیل بهش اذعان دارن درسته ؟پس شما با یک عدد حیوون زبون نفهم طرفی ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم بخدا اخلاق ذاتی من همینه کار ب کار کسی ندارم الان یک ساله دارم اینجور برخورد میکنم اما ادامه داره شوهرمو از بس عاشقشه هیچوقت نمی‌فهمه این چیزا رو درک و شعورشون نمیرسه

بخند زیاد بخند مثل یه آدم مست،حرص خوردن تو شده غذای تغذیه این خانوم، غذاشو ازش بگیر بخدا که مثل مورچ ...

خیلی ساکت و آرومم همه میگن کلا بهم تیکه میندازن هم نمیتونم جواب بدم در این حد ساکتم ولی این آشغال به منم رحم نکرد همه میگن حسوده از حسودیشه

راستی اگرم فامیل آشنارو دیدی بهت گفت خواهر شوهرت چقدر عفریطه اس بگو به من مربوط نیست نمی‌دونم هرجوری میخواد باشه انتخاب خودشه

کلا منظورم اینه که توجه خودتو از روش بردار هرچقدر بیشتر میخ کاراش و حرفاش بشی بدتر خواهد شد اوضاع 

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی 

راستی اگرم فامیل آشنارو دیدی بهت گفت خواهر شوهرت چقدر عفریطه اس بگو به من مربوط نیست نمی‌دونم هرجوری ...

آره. فهمیدم ولی هیچ راهی روش جواب نمیده یه ساله دارم نادیده میگیرم کاراشو