2777
2789

من مخالفم چون هم به شوهرم اعتماد ندارم هم اینکه حسودیم میشه من انگلیسی یاد نگرفتم جاریم یاد گرفت...

الان شوهرم چندین جلسه رفته بهش یاد داده حتی یه کلمه هم بهم درموردش چیزی نگفته حالم از شوهر عوضیم بهم میخوره چرا باید ازم پنهان کنه؟!!

الان ازش پرسیدم چی شد رفتی گفت هفته ای نیم ساعت میرم یادش میدم...🫥😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان هفته ای نیم ساعت نداریم.هفته ای یک کلمه یاد میگیره؟!اگه اذیت میشی مستقیم بگو دوست ندارم.یا اینکه به هر دوتون باهم یاد بده.والا چقدر حرص بخوریم

"‏سلام بر کسانی که شب‌های فراوان، تکیه‌گاه افراد بسیاری بودند، اما در شب‌های تنهایی خود، هیچ تکیه‌گاهی جز تنهایی نداشتند."
بگو منم میام  به من هم آموزش بده  چه شوهرهایی دارید

خوب قبلا بهم یاد میداد بعد الانم گفتم به بقیه یاد میدی به من نه گفت برات کلمه میفرستم برو بخون،گرامر یاد دادم قبلا کتاب دادم برو بخون ...

وااا

چقدر زندگیهای اینجا عجیب غریبه

چطور میشه مردی یه کار کنه و به خانمش نگه(و بالعکس که تواین سایت زیاد دیدم ) 

بعد هم عزیزم خب شما هم از ایشون یادبگیر.. بگو برای منم یه وقت بزار بهم یاد بده.. اصلا وقتایی که برا جاریت کلاس میزاره شماهم برو

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
خوب قبلا بهم یاد میداد بعد الانم گفتم به بقیه یاد میدی به من نه گفت برات کلمه میفرستم برو بخون،گرامر ...

بگو می‌خوام تو کلاسی که جاری هست منم باشم 

چرا واضح با همسرتون صحبت نمیکنید و نمیگید از این کارش اذیت میشید

خب توهم باهاش برو چه معنی داره تنهابره  جاریتم بگوبروکلاس زبان یادبگیر

برادرشوهرمم هستا 

شوهرم خودش دوست داره تنها بره عمرا منو ببره اصلا نمیگه کجا میره کجا نمیره