2777
2789
عنوان

کدوم صافی مو خوبه ؟

485 بازدید | 3 پست

من تجربیات متعدد در مورد صافی مو دارم!!

اولین بار ۷-۸ سال پیش گلت کردم مارک ولا 

(نه خود مارک گلت!)

خیلی عالی بود. بدون هیچ عوارضی تا آخرم صاف موند تا موی جدید در اومد.

بار دوم هرجا رفتم گفتم گلت بده و انجام نمیدیم رفتم گشتم مواد ریباندیگ رو پیدا کردم که کاملا گیاهی بود. خریدم رفتم یه جا برام انجام بدن.

ایرادش این بود که پنج شیش تا مرحله داشت. تو پکش پر کرم و لوسیون مختلف بود 😬 اما با این که آرایشگره اصلا تجربه نداشت و اسمشم تاحالا نشنیده بود و کلی طول کشید و خداد تومن هم پول الکی گرفت، و مواد هم گیاهی بود، اما اونم کاملا اثر کرد و صافیش ماندگار بود بدون هیچ آسیبی.

دفعه بعد چون دکلره داشتم و هرجا چشم میچرخوندی تبلیغ کراتینه بود، گول خوردم و این دفعه رفتم کراتین. کراتین سلیمی رفتم که قیمتش از همه جا بهتر بود، اما چشتون روز بد نبینه، اول که هرکی میدید کلی غر میزد که هم دکلره کردی هم میخوای کراتین کنی؟ گفتم مگه کراتین واسه احیا هم نیست؟.. خلاصه گفتن مواد خیلی قوی نمیشه زد.

خلاصه معلوم نیست چه موادی زد که من داشتم کور میشدم، چشام وحشتناک میسوخت، از تنگ نفس هم به حد مرگ رسیدم عزرائیل رو جلو چشمم میدیدم. با اینکه رفتم یه اتاق خصوصی و یه هواکش بزرگ داشت و .. با حوله خیس فقط تونستم یکم نفس بکشم. بعد اون تا چند وقت نفسم می‌سوخت... خلاصه برگشتم و دیدم که به به ارزش داشت... ولی بعد یه ماه دیدم اثرش رفت 😐 بعد ۲-۳ ماهم که کلابرگشت به همون فر قبلی... اونهمه پول رفت تو جوب

بعد چندسال فهمیدم فقط مافیا پشت کراتینه. فقط پول زیاد توشه و شده تجارت. همین!

یکی دوسال بعدش خودم مواد صافی گرفتم گشتم دنبال همون گلت ولا که سفارش دادم، اما جاش همون برند گلت اصلی رو فرستاد.. منم زدم خیلی روندش سریع بود اما فقط ۸۰-۹۰٪ صاف کرد، و ! بعد موهام دسته دسته شروع کرد ریختن😶...

بعد چند ماهم که برگشت به حالت قبلش + ریزش شدید 😐

خلاصه الان دنبال مواد جدیدم. 😂 

با نانو ریباندیگ آشنا شدم. چون موهام خیلی فره

میخوام ببینم کسی مارک خوب میشناسه معرفی کنه؟

تجربه برند کرالب کایر رو کسی داره؟

دعاتون میکنم راهنماییم کنید 🌹🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبورم مجبووور! 😂 خدایی نگهداری موی فر خیلی سخته اونم با بچه داری!

والا موی فرم خیلی نازه 😍👌

منم از حالت موهام راضی نیستم ولی حاضر نیستم این کارارو بکنم از ریزش بعدش میترسم نهایت ی اتو مو بکشم 🤦🤣🤣

جدیدا تو فکر خرید برس حرارتی ام 😁🤌

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨