2777
2789
باشه لااقل ثبت نام کن واسه من زیر مجموعه شی فعلا ادامه نده تونستم برداشت کنم میام بهت خبر میدم چیکار ...

دیشب ج  کامنتتو دادم ولی سایت خراب شد 

بفرست ببینم چه جوریه مراحلش 

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا دروغه

بخصوص من قبلا یه سایتی بودم کلی فیلم میدیدم و  پول خوبی ظاهرا میداد  ولی هم تو سایت های داخلی هم خارجی دربارش خوندم همشون گفتن اون سایت موقع برداشت نمیریزن

اونا حتی اگه تو رو از دست بدن ۳۰ نفری که آوردی براشون فیلم میبینه و همینطوری کلی پول و افراد گیرشون میاد

سایتی که من داخلش بودم تو ادرس سایش تقریبا چیزی شبیه social داشت اگه درست نوشته باشم

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

معمولا دروغه بخصوص من قبلا یه سایتی بودم کلی فیلم میدیدم و  پول خوبی ظاهرا میداد  ولی هم ...

آدرس سایت رو بده دربارش بخونم ببینم گفتن کلاهیردار ه یا نه

دعوت کردن ۳۰ نفر خیلی زیاده

کلی هم فیلم باید ببینی 

مال من دعوت۲۵ نفر بود و فیلم هاش هم ده دقیقه ای و یک دقیقه ای و ...

کسی رو  نتونستم دعوت کنم ولی براشون دو شب فیلم دیدم و تجربه شد 

واقعیه ؟خودتون برداشت کردین ؟

رروبیکا بتونی کانال بزنی و عضو بگیری برا هر یه گیگی که بقیه دانلود کنن هزار تومن میده ولی خب باید عضو بگیری و دانلود کنن

معمولا دروغه بخصوص من قبلا یه سایتی بودم کلی فیلم میدیدم و  پول خوبی ظاهرا میداد  ولی هم ...

اره درست میگی خودمم دو به شکم اما کسایی و اوردم که اهل فیلم دیدن و ادامه دادن نیستن چن تاشو تو سیستم و لب تاپ زدم یه بنده خدایی لینک گذاشته بود سه نفر کم داشت الان ازش خبر ندارم چی شد بهش پیام دادم جواب نداده 

درخواست دوستی میدم قبول کن لینک بفرستم

باش

ولی دیگه کسی یه این تاپیک کاری نداره گزارش بزنه میتونی همینجا هم بفرستی

اره درست میگی خودمم دو به شکم اما کسایی و اوردم که اهل فیلم دیدن و ادامه دادن نیستن چن تاشو تو سیستم ...

همین سایت بود که ثبت نام کرده بودم

قبلا فیلم دیدم

گفتن احتمالا کلاهبرداریه مثل عکس

همین سایت بود که ثبت نام کرده بودم قبلا فیلم دیدم گفتن احتمالا کلاهبرداریه مثل عکس

این سایت نبود این ده دلار پولیه که با ثبت نام میده 

مال من سایت دیگه بود و کلی فیلم دیده بودم 

چون ظاهر سایتی که داخلش بودم کاملا شبیه این بود و ده دلار داشتم فکر کردم همین بوده

الان یه سایت دیگه  دیدم دوباره دقیقا شبیه همین سایت

شاید نزدیک به ده ها و صدها سایت با همین شکل و ظاهر و قوانین فقط با اسم متفاوت ساختن

الان یکی خودم قبلا بودم 

یکی video- earn. Top

یکی هم  video-earn.homes

معلوم نیست چند تای دیگه ساختن،  حتی شکل و ظاهر و قانون سایت رو هم عوض نمیکنن

تو برنامه لنز ایرانسل فیلم ببینی برا هر ساعت ۸۰۰ تومن شارژ ایرانسل میده 

روبیکا کانال بزنی برا هر گیگ که از کانال هات دانلود کنن هزار تومن  میده

تو روبیکا برا روبینو براساس تعداد فالوور و لایک گفتن پول میدن و نمیدونم درامدش چطوری و چقدره