2777
2789
عنوان

عمه ام فرداشب برای افطار دعوت کرد حالا شوهرم میگه من نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 34 پست
بعضی ها دورنگرا هستن تنهایی رو به جمع ترجیح می دن اگر خودش می که تنها برو چه اشکالی داره تنها برو او ...

زندگی مشترک پس یعنی چی؟؟ اگه جای زن و شوهر عوض میشد و مرد میرفت  همینو میگفتین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا اگ عمه من همچین حرفی پشت گوشی به شوهرم میزد همونجا میگفتم نه ممنون من جایی که به شوهرم احترام ن ...

نه نه عمم نگفت بیشعور خودم الان از حرصم گفتم مسلما منم نمیرفتم اگر اینجوری برخورد میکرد

میگم کلی احترام گذاشت شوهرم میگه نه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بنظرم نرو   بهتون خوش نمی گذره اینجوری

از یه طرف میگم برم

چون من همیشههههه دارم کوتاه میام عقد دختر عموم نیومد

گفت عموت شخصا دعوتم نکرد

عروسیشو‌یک ماه زودتر راضیش میکردم بیا بریم

پارسال اون عموم دعوت کرد نیومد

میدونم خوش نمیگذره ولی میخوام بهش ثابت کنم بدون تو ام میرم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

اگر عمه ی من چنین حرفی بزنه و به همسرم بگه بیشعور ، کلا قطع رابطه میکنم 

اشتباه شما و همسرت هم اینه که هرکی دعوت کرد سریع قبول میکنید ‌. تشکر کنید و بگید بذارید با همسرم هماهنگ کنم اطلاع میدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خودت برو  خوب شاید واقعا درونگراست  یا به هر دلیلی ارتباط زیاد رو دوست نداره  خودت ...

مرسی عزیزم

اگر عمه ی من چنین حرفی بزنه و به همسرم بگه بیشعور ، کلا قطع رابطه میکنم  اشتباه شما و همسرت ...

بالاتر توضیح دادم خودم از حرصم نوشتم بیشعور وگرنه عمم کلی احترام گذاشت

از یه طرف میگم برم چون من همیشههههه دارم کوتاه میام عقد دختر عموم نیومد گفت عموت شخصا دعوتم نکرد ...

اونم تلافی میکنه بدون تو میره   این عادی میشه بین شما .‌بنظرم ریسک نکن . باسیاست جلو برو نه با انتقام 

اونم تلافی میکنه بدون تو میره   این عادی میشه بین شما .‌بنظرم ریسک نکن . باسیاست جلو برو نه با ...

بنظرت خوبه فردا به مامانم بگم کار شوهرم طول میکشه خودتون بهشون بگین ما نمیتونیم بیایم

خب حق داره بگه نه تو هفته دوجا اومده دوجاهم نمیخواد بیاد درخواستش عجیب غریب نیستا

درسته شاید منم زیادی گیر میدم خودمو میذارم جای شوهرم میبینم منم حوصله ندارم زیاد ببینم کسی رو

اونم تلافی میکنه بدون تو میره   این عادی میشه بین شما .‌بنظرم ریسک نکن . باسیاست جلو برو نه با ...

منم دوست ندارم این اتفاق بیوفته وهی بخوایم از هم انتقام بگیریم بخاطر فامیل ارامش خودمون رو بهم بزنیم

دیگه هیچ اصراری نکن

قهر هم نکن

سرگرم کارهای خودت باش

سر موقع با آرامش لباسهای شیک بپوش، تیپ بزن راه بیفت برو مهمونی

برگشتنی هم نه قیافه بگیر نه قهر کن ، شاد و سرخوش برگرد ، جمع و جور کن زیر لب آواز بخون،،،،

اگه ازت چیزی پرسید خیلی کوتاه  بگو‌جات خالی خوش گذشت، 

خونه خواهرشم نرو. بگو دلیلی نمی بینم بیام!

تنها رفتن مرد توی مهمونی خیلی ضایعنره تا زن

تو‌می تونی بهونه بیاری کاری براش پیش اومده. اون نمی تونه

خانوادشم پرسیدن بگو پسرتون معاشرتی نیست. دوست نداره خانوادگی رفت و آمد کنیم. 

و خدا برای من کافیست.....