2777
2789
عنوان

بیاین براتون صلوات بفرستم🌱

107 بازدید | 40 پست

مشکل استرس و دلشوره دارم یهو میان سراغم قشنگ منو نابود میکنن

بگین.براتون صلوات میفرستک نفری 5تا شاید دلم اروم شدو حواسم پرت

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اگه لایکتون کردم یعنی فرستادم

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

ده تا فرستادم برات 

برا دخترم دعا نمی‌دونم مشکلش چیه خوابش خوب نیست 

دعا کن خوشخواب بهش فقط روزی چند ساعت بیدار باشه شبا خواب باشه همش 

بخدا چشام انگار میخ زدن توش از بس درد می‌کنه 

ده تا فرستادم برات  برا دخترم دعا نمی‌دونم مشکلش چیه خوابش خوب نیست  دعا کن خوشخواب بهش ...

مرسی گلی🤍

خاله ام یه کاری بلده انجام بده برا بچه مثلا ببینه.چشم خورده یا اینا

اسمش بگو بهش بگم

البته اگه میخوای

أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ این ذکرو بگو آرامش عجیبی میگیری 💙

گفتم🤍

فرستادم برات عزیزم🤍

مرسی عزیزم هزینه اش چقدره؟

هزینه نمیخواد جون دل همنیجوری 

مرسی خانم مهربونم  اسم دخترم یلدا

فدات

بهش پیام دادم