2777
2789

من یه پسر 5 ساله و یه دختر یک ماهه دارم خونمون دو خوابه است که فعل یک اتاق خواب برای پسرمه حالا سوالم این هست که اگر بچه هام بزرگ بشن ایرادی داره که یه اتاق مشترک داشته باشن چون من به هیچ عنوان دوست ندارم که اتاق خودم و همسرم و به بچه دیگه ام بدم

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بزرگ بشن بتونیم خونه رو عوض کنیم که خیلی خوبه ولی سوالم برای این بود که اگه نتونستیم عوض کنیم چکار کنم؟

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز

خب دوتا تخت بخر واسه شون هرکسی تو تخت خودش میخوابه در اتاق هم بازه اتفاقا جاری م خیلی مذهبیع و بچه هاش با ادبن الان پسرش عقد کرده یه واحد خونه شون خالیه وسایلش رو برده گذاشته تو خونه ا یعنی تا سن ازدواج تو یه اتاق بودن

اگه بزرگ بشن بتونیم خونه رو عوض کنیم که خیلی خوبه ولی سوالم برای این بود که اگه نتونستیم عوض کنیم چکار کنم؟

چاره ايي نداري بايد اتاق خودت بهشون بدي وخودتون تو هال باشيد ولي معمولا دخترا قانع هستند 

نتونستین عوض کنین پسرت وسایلش تو اتاق باشه اما شبا تو حال بخوابه دخترت تو اتاق.

چون دخترا بیشتر به حریم احتیاج دارن

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
چاره ايي نداري بايد اتاق خودت بهشون بدي وخودتون تو هال باشيد ولي معمولا دخترا قانع هستند

خودشون به هیچ وجه نباید تو حال باشن.پدر و مادر بیشتر از بچه ها به حریم خصوص احتیاج دارن

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊