2777
2789

خواهر شوهر من از من بزرگتره ولي شوهرم برادر بزرگترش هست. من بايد به خواهر شوهرم زنگ بزنم؟

البته بماند كه خيلي بي عاطفه هست و بد ذات. هميشه بي محلي ميكنه. ولي در كل ميخوام بدونم نبايد شعور داشته باشه براي عيد زنگ بزنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روابط خواهر و برادری کاری نداشته باشین ...برای خودتون میگم ...واردش نشین ...

من خودم به همه فامیل مادری و پدری و همسرم، زنگ زدم اول عید و تبریک گفتم...کوچیک و بزرگ هم مطرح نیست برام ...

امسال دو نفر از اونایی که کوچیکتر بودن، سریع زنگ زدن که من پیشقدم نشم 😄

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

دایی من خیلی بزرگتر از مامانمه ولی عیدا رو زنگ میزنه تبریک میگه

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید که بگیم هرکی کوچیکه باید اول زنگ بزنه برای تبریک عید، حالا مسائل دیگه رو نمیگم

واین نیز بگذرد....

سلام شما چون کوچیکتری باید زنگ بزنی و تبریک بگی البته خودتون با توجه به رفتار ایشون و اینکه چقدر با ...

اخه من چند ماه پيش زنگ زدم و جوابم رو نداده هنوز . گفت سر كار هستم كه ديگه زنگ نزد. كلا بي عاطفه هست خيلي . ولي هميشه تا حالا خودش زنگ ميزده. البته همون سالي يكبار تلفني ارتباط داشتيم

به روابط خواهر و برادری کاری نداشته باشین ...برای خودتون میگم ...واردش نشین ... من خودم به همه فامی ...

اخه من چند ماه پيش زنگ زدم و جوابم رو نداده هنوز . گفت سر كار هستم كه ديگه زنگ نزد. كلا بي عاطفه هست خيلي 

ولي هر سال خودش زنگ ميزد به شوهرم و با من هم حرف ميزد

[QUOTE=333406207]اخه من چند ماه پيش زنگ زدم و جوابم رو نداده هنوز . گفت سر كار هستم كه ديگه زنگ نزد. ...

خوب همین دیگه ببینید شرایط زندگیتون چطوریه اگه نظر همسرتون هم قطع رابطه با ایشونه  خوب زنگ.نزنید ولی اگه نه باز هم با هم برخورد داربد خوب زنگ بزنید چه اشکالی داره شما پیش قدم بشید چیزی ازتون کم.نمیشه خیلی خوش برخورد وخوب زنگ بزنید و عید رو تبریک.بگید لطفا بهونه دستشون.ندید 

خوب همین دیگه ببینید شرایط زندگیتون چطوریه اگه نظر همسرتون هم قطع رابطه با ایشونه  خوب زنگ.نزنی ...

راستش خانواده شوهر من أصلا نميخوان رابطه باشه. من بهشون زنگ ميزنم خيلي شود هستن و ميگن ما كار داريم. از وقتي عروسشون شدم همش ميگن ما كار داريم انگار ما بيكار هستيم. 

همسان ميگه هر جور خودت ميخواي. خودش رابطه داره. جواب همسرم رو ميدن ولي براي من رو نه. البته با همسرم هم خيلي كم حرف ميزنن

نه چرا زنگ بزنی اون اول به برادرش زنگ بزنه شما عروس خانواده ای ،خواهر برادری اونا ربطی به شما نداره،حالا که همسرت زنگ نزده اصلا خودتو سبک نکن که چی عسل بازی .....مثلا چی میشه آخرش همسرتون لی حرمت میکنی

همه کسانی که اطرافمون هستن فقط یادآور این هستند که خودت بهترین نسخه از خودتی❤️