2777
2789
عنوان

شیشه رفته تو لبم

292 بازدید | 29 پست

بچه ها یه لیوان برداشتم اب بخورم یهو حس کردم یه چیز تیز برخورد کرد به لبم ولی لیوانه هیچیش نبود الانم نگاه کردم

به نظرتون این حسه برا چی بوده؟؟

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراغ قوه بردار بنداز رو لبت تو آینه نگاه کن اگر بود سوزن داغ کن یکم پوست لبت بکن 

درش بیار

ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر... 
چراغ قوه بردار بنداز رو لبت تو آینه نگاه کن اگر بود سوزن داغ کن یکم پوست لبت بکن  درش بیار

نگاه رو لبم نی بالای لبمه خیلی استرس گرفتم

نگاه رو لبم نی بالای لبمه خیلی استرس گرفتم

هرجا می خواد باشه برو درش بیار

ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر... 
حالت خوبه؟؟؟فتوا؟؟کدوم فتوا؟؟

همینکه مثلا دنبال ی چیز عجیب غریب تو لبتی و اینکه فردا بیای تاپیک بزنی با گریه بگی واییییی فک کنم سرطان لب گرفتم

کلا چیزای چرت خو برو نور بزن ببین چیزی تو لبت هست یا ن چیزی نی حتما لیوان ترک داشت

اخه مطمئن نیستم رفته توش یا نه چجوری بفهمم؟؟

چراغ قوه بنداره آروم دست بزن ببین کجاش هس

تب خال داری میزنی

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
همینکه مثلا دنبال ی چیز عجیب غریب تو لبتی و اینکه فردا بیای تاپیک بزنی با گریه بگی واییییی فک کنم سر ...

دنبال چیز عجیب غریب نیستم میخوام ببینم بقیه تجربشو داشتن یا نه