2777
2789
عنوان

بچه ها من و همسرم خیلی وقته

1459 بازدید | 68 پست

عقدیم حدود سه ۴ سال 

سال اول زمین خریدیم 

همونطوری ی کم بنایی کردیم و ولش کرده 

هرچی میگم سرامیک بخر 

ایزوگام بخر فلان کارو بکن 

هیچ کاری نمیکنه 

و الان عقدمون طولانی شده اینطوری پیش بره ۵ سال دیگم خونمون اماده نمیشه 

من الان جوونیم داره پای این ادم هدر میره 

مسئولیت خودشو قبول نمیکنه 

خیلی معطل شدم 

نه برام طلا میخره نه مسافرت می بره 

نه خونه زندگی تشکیل میده نه ماشین داره

هیچی به هیچی 

چیکار کنم 

خرجی هم درست حسابی نمیده که 

مطمئنی انتخاب درستی کردی؟

حس میکنم مسئولیت پذیر نیست

ما ۴ تا خواهریم راحله، آنیتا، آرمیتا، رومینا🥰🥰🥰🥰 راحله خانوم ازدواج کرده و ۳ تا دختر خوشگل داره: دنیا خانوم، یکتا خانوم، رستا خانوم❤️❤️❤️❤️❤️. آنیتا خانوم نامزد کرده با یه آقایی خوشگل🤩😅💞💝.آرمیتا خانوم داروسازی قبول شده و الان دانشجو و فمینیسته دو عالمه👩👩👩👩😁😁😁.بنده هم رومینا خانوم هستم کنکوری سایت😅😅😅. بچه ها توروخدا دعا کنین واسه راحله شوهرش خیانت کرده میخوان طلاق بگیرن🥺🥺🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم نمیخوای اینو بشنوی ولی اشتباه منو نکن جدا شو تا اولشه

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

حرف حسابش چیه؟؟خب خونه نداشته باشین. یه جشن کوچیک بگیره یه خونه اجاره کنه برید سر خونه زندگیتون، بعدا کم کم جمع کنین زمینتون رو بسازید

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اره خبر مرگم  حتی برای رابطه بلد نیس گاهی پیشقدم بشه

خوب عزیزم دیگه تامینه چرا باید به زحمت عروسی و این چیزا باشه !

برای همینه که میگم نباید تا قبل عروسی رابطه کامل باشه !

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .