2777
2789
اصفهان ....هنوز کجاش بریم معلوم نیست هنوز میخوایم بریم ببینیم قیمت ها چطوره

اگه جای خوب تهران برید ک خب قطعا بهتره اما ب شدت گرونه‌ خوبی تهران اینه ک اکثر بیمارستانای تخصصی متمرکز شدن تو این شهر. دسترسی ب همه چی هست. اماااااااا

ترافیک سرسام آور! شلوغی، آلودگی، مردم اکثر عصبی 

دلیلت چیه واسه اومدن. کجای تهران میخای بری 

نمیدونم والا شوهرم میگه بریم اول گفت بریم قم بعد گفت تهران اول خواست بره قم مغازه بزنه دیگه تهران نمیدونم چکار کنه ...خسته شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام از خوبیاش بگو

خوبیاش مهم تر از همه امکاناتیه که تو شهرای کوچک تر نیست یا کمه بهترین بهترین پزشکا و مراکز خرید تو تهران هست 

تو هر محله ای دسترسی به همه چی داری 

فرهنگ خاله زنکی و فضولی تو کار بقیه نیست همسایه کاری با همسایه نداره 

آزادی های اجتماعی تا حدودی بیشتره روسری برداری کسی کاریت نداره مگه که شغلش این باشه 

اگه ماشین شخصی نداشته باشی سیستم مترو و بی آرتی  واسه حمل و نقل عمومی نسبتا خوبه 

تهران نایت لایف داره و شب هاش هم زنده اس 

و کلی مرکز تفریحی داره

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

اگه جای خوب تهران برید ک خب قطعا بهتره اما ب شدت گرونه‌ خوبی تهران اینه ک اکثر بیمارستانای تخصصی متم ...

بخدا مردم دیگه همه جا عصبی هستن ولی خب شلوغی و گرونی هم تاثیر داره ...همینجوری هم من دیوانه ام ..با بچه واقعا سخته کنترل کردن مخصوصا پسر 

اونا که از شهرای دیگه میان میگن گرونه خیلی

ما که از اول بودیم نمیگم گرون نیست ولی به نظرمون اوکیه و میشه توش زندگی کرد چون از اونور فرصت شغلی خیلی بیشتره

باید ببینی درآمدتون چقدره و کجای تهران میخوای بری

تهران خوبه ولی امان از ترافیکش

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

تهران عاااالیه. درسته هواش آلوده اس ولی بقیه چیزا بی نظیره نسبت به بقیه شهرای ایران.دسترسی بالاتر.امکانات بیشتر.هم از نظر پزشکی بالاتره هم از نظر رفاهی هم تفریحی 

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
خوبیاش مهم تر از همه امکاناتیه که تو شهرای کوچک تر نیست یا کمه بهترین بهترین پزشکا و مراکز خرید تو ت ...

خدایی اصفهان هم کمتر از تهران نیست...اینجا هم دیگه کسی روسری نمیپوشه بعضی ها دیگه شلوارم نمیپوشن ..بی ار تی و مترو داره ...دکتر و فوق تخصص زیاد داره ولی واقعا لباس های تهران زیبا هستن اینا نمیشه مقایسه کرد

اصفهان هم شهر خوبیه امکاناتش هم خوبه اول بیاید بگردید ببینید کدوم محله تهران میخواهید ساکن شید شغ ...

اره میگفتن ولی فامیلای شوهرم اونجان فامیلای خودم اینجا من واقعا غریبی را دوست ندارم