2777
2789

با شوهرم قهریم

منو گذاشته خونه شب عیدی پاشده رفته پیش دوستاش و من تکو تنها موندم خوبه

وقتی ام قهرم بی حوصله و فس میشم دستو دلم ب هیچ کاری نمیره

شما بودین چیکار میکردین؟ تا اونم عین من بسووووزه و بهش خوش نگذره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین غذا رو بپز 

کلی برای خودت خوراکی های خوشمزه سفارش بده بیارن 

حسابی روی میزو بچین و موزیک بذار

ب خودت برس 

وقتی اومد فکر کنه مهمون داشتی

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

من برعکس تو از خدامه تنها شم 

غذا درست کن یا سفارش بده بشین فیلم نگاه کن

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰

اونو نسوزون.. وقتی اون خوش هس شما چرا به فکر خودت نیستی؟ 

به فکر خودت باش و خوش بگذرون.. یه غذای خوشمزه درست کن یه فیلم باحال طنز دانلود کن بشین ببین

بعدم خیلی زود آشتی کنید.. دوروز دنیا ارزش قهر و دوری نداره. بخصوص بین زن و شوهر

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

منم با دوستام میرفتم بیرون عکسمون و استوری میکردم تگش میکردم بقیه رو هم هاید میکردم🤭😂میدید فشااار میخورد

وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری ‏-وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋

غذا سفارش میدم برای خودم فیلم موردعلاقمو میبینم یا منم میرم بیرون😁

البته نشده با همسرم قهر باشیم منظورم این بود ک شبایی ک همسرم با دوستاشه این کارو میکنم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹