2777
2789
عنوان

کسی بوده بخاطر آب اوردن ریه بستری شده باشه وتخلیه کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 4395 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بمیرم برای اون دختر کوچولو ان شاالله خدا شفاش بده 😢خدایا خودت نجاتش بده بحق این شبای عزیز که درپیش هست

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

وای بمیرم برای اون دختر کوچولو ان شاالله خدا شفاش بده 😢خدایا خودت نجاتش بده بحق این شبای عزیز که در ...

قربون دل مهربونت عزیزم. انشالله خدا بخودت و عزیزانت سلامتی بده

الهی آمین🌹🤲

ممنون مهربون عزیزم فعلا همونجوریه از شلنگی که به ریه هاش وصله کف میاد تا قطع نشه چیزی نمیگن

دکتر چی میگه؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

میگه تا وقتی گاز بیاد خطر داره میگیم خوب میشه یا نه میگه فعلا نمیشه نظری داد ممکنه خوب شه و ممکنه نش ...

ان شاالله بحق علی اصغر شش ماهه امام حسین خدا شِفای عاجل عنایت کنه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

میگه تا وقتی گاز بیاد خطر داره میگیم خوب میشه یا نه میگه فعلا نمیشه نظری داد ممکنه خوب شه و ممکنه نش ...

فقط خدا به دادتون برسه ، هر چی قسمت باشه همون میشه ، ولی بازم ان شاالله شفا پیدا کنه ،🤲الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊