2777
2789

سالها خدا انگار صدامونو نمیشنید البته من فکر میکردم نمیشنوه اون قشنگمون که به هر صدایی اگاهه میشنوه ولی باید راهتو پیدا کنی،یه خانومی تو ایسنتا بهم نماز شب گفت بخون باور کن یازده رکعتم نمیخونم شروع کردم به خوندن دو رکعت شفع و یک رکعت وتر تازه العفوم سیصد بار نمیگم تا جایی که نفسم بکشه تازه خیلیییی وقتام بعد از اوقات شرعی همون یازده و نیم دوازده میخونم یه مدت گفتم امتحان کنم هر شب خوندم تو مریضی تو حال بد خدا کم کم درای معجزشو باز کرد درای رحمتشو باز کرد اخ معجزه اخ معجزه دیدم…اومدم بگم بخونید همین شکلی که من میخونم بخونید به خداوندی خدا استمرار داشته باشید از ته دل بخونید ببینید خدا واستون چیکار میکنه…

ولی سعی کنید غیبتم نکنید تهمت نزنید حق خوری نکنید خدا مهربونه درستش میکنه تو یه قدم بردار قدماشو میبینی منو تو همیشه تو اغوششیم ولی گاهی میخوام در بریم…

اگه ختمی هست ادعیه دعا هست(قرانی)حاجت گرفتید همین جا بگید اگرم نماز شبو شروع میکنی همین جا بنویس از امشب

بعد بیا زیر تاپیک من معجزشو بنویس

همین الان حالم بده

باید شروع کنم

ممنون.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید خاجتتون چطوری بود؟ غیر ممکن بود؟ یا شرایطش میبایست فراهم شه؟ چون من معجزه غیرممکن ندیدم کلی هم دعا و چله برداشتم و خدا نظمش رو بهم نریخت

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چ قلب بزرگ و بخشنده و مهربونی داری که خودت نجات پیدا کردی و قصد داری بقیه رو هم نجات بدی 🥺تو رو خدا ...

برام دعا کن همین قلب تو بزرگه که الان اینجایی

اره عزیزم 

بعد از اوقات شرعی همون یازده و نیم دوازده شب سحر که بخونی نور علی نوره ولی نمیتونی این ساعتم قبوله دو رکعت نماز شفع و‌وتر سرچ کن تو نت میاد ولی کلا

دو رکعت شفع میخونی که رکعت اول حمد و ناس

رکعت دوم حمد و فلق قنوتم نداره

نماز وترم یک رکعته حمد و سه توحیدو فلق و ناس

بعد قنوت که هفتاد تا استغفار چهل تا مومن دعا میکنی اللهم اغفر مثلا مامانم،اللهم اغفر بابام،بعد الهی العفو هر چقدر تونستی بگو العفوم بگی قبوله بعدم هفت بار یه ایه کوچیک که سرچ کن بخون و یکبارم یک ایه دیگه و تمام یک ربع وقتتو میگیره

بخون معجزشو میبینی فقط با دلت بخون من چیزیو دیدم که غیر ممکن بود

خواهرم رفت، دیگه حاجتی ندارم، قبل از ایکه از نظر علمی و پزشکی نحات پیدا کنه همه کار کردم هم دعا هم تلاش چون شرایطش بود و یا حراحی ی ماه خوب شد ولی وقتی عود کرد تمام دکترهایی ایران جوابش کردن، حتی بازم دست از تلاش نکشیدم تا آمریکا و ترکیع هم از طریقی مشاوره گرفتم جوابش کردن دیگه فقط دعا کردن از دستم برمی اومد که جواب نداد و همونقدر ک میگفتن عمر کرد.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خواهرم رفت، دیگه حاجتی ندارم، قبل از ایکه از نظر علمی و پزشکی نحات پیدا کنه همه کار کردم هم دعا هم ت ...

متاسفم چی بگم صلاح این بوده مهم اینه تلاشتو کردی بعد نمیگی کاش بیشتر دعا میکردم 

برام دعا کن همین قلب تو بزرگه که الان اینجایی اره عزیزم  بعد از اوقات شرعی همون یازده و نیم د ...

کاش همشو میگفتی خیلی تنبل و ناامیدم حوصله سرچ کردن ندارم ‌‌😔 

اگه یه جا گفتی همه رو تو کاغذ می‌نوشتم امشب میخوندم 😢