2777
2789

این نشان گاو بودنه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون که با دست پس میزنه با پا پیش میکشه؟ 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
خودم یه زمانی شخصیتم ضعیف بودی یکی اینکارو باهام می‌کرد منم وابسته شده بودم بعد به خودم اومدم خودمو ...

ضعیف یعنی تا چ حد؟؟؟من تبریک گفتم عیدو بعد ۵ روز پاسخ داد و من ۴روز بعد باز پیام دادم تا الان ضعیف بودم؟؟؟؟

ضعیف یعنی تا چ حد؟؟؟من تبریک گفتم عیدو بعد ۵ روز پاسخ داد و من ۴روز بعد باز پیام دادم تا الان ضعیف ب ...

نه زیاد ولی اون پیام دوم دیگه لازم نبود بدی باید صبر میکردی خودش  دوباره پیام بده 

من در حدی ضعیف بودم اگه جواب نمیداد مدام پیام میدادم که شما خدا رو شکر تا اون حد نیستی 

ولی بازم رو خودت کار کن اصلا ببین این آدم با این شخصیت که خودشو میگیره به دردت میخوره یا نه

نه زیاد ولی اون پیام دوم دیگه لازم نبود بدی باید صبر میکردی خودش  دوباره پیام بده  من در ...

نگاه استادم هست ت دوست پسرم ک اون هیچ وقت پیام نمیده من پیام میدم سوالاتم میپرسم