2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 51 پست
الله و اکبر ولایت غیر قابل انتقاله و سلام حضانت بر عهده پدر و مادر ولایت تنها پدر و جد پدری 

خب تو که اطلاعاتت صرفا بسنده میشه به سرچ توی گوگل چرا حرف می‌زنی؟

اون بالا گفتم گرفتن (حضانت) از طریق استناد به معدوم به تبع موجود صحیحه(سرچ کن توی گوگل بخون چیه)

بعد اومدی میگی ماده ۱۱۶۸

اگر تو از گوگل می‌خونی 

این کتاب قانون توی خونه‌ی من

خب تو که اطلاعاتت صرفا بسنده میشه به سرچ توی گوگل چرا حرف می‌زنی؟ اون بالا گفتم گرفتن (حضانت) از طر ...

شما جای قانون حضانت از کتابت قانون ولایت رو پیدا کن

من که درسشو نخوندم ب هر حال قانون ولایت رو میدونم ولی شما نمیدونی هنوز😂

هی حضانت رو نشونم نده ولایت رو پیدا کن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جای قانون حضانت از کتابت قانون ولایت رو پیدا کن من که درسشو نخوندم ب هر حال قانون ولایت رو میدو ...

ماده‌ای که خودت گفتی رو آوردم

😂😂😂😂😂😂

در ضمن اون سوالی هم که توی تاپیکات پرسیدی که برای فحش توی اینستاگرام ماده ۶۰۸ قانون مجازاته

به خودت فشار نیار😂

حالا تا صبح ریپلای کن 

ماده ۱۱۶۸ رو مطالعه بفرمایید که حق ولایت غیر قابل سلب از پدر و جد پدریه شما هنوز تفاوت ولایت و حضان ...

ماده ۱۱۶۸ کاملا در مورد حضانت با ابوینه!

بهت گفتم توی کدوم ماده می‌گه ولایت قابل تفویض نیست😂😂😂

ماده‌ای که خودت گفتی رو آوردم 😂😂😂😂😂😂 در ضمن اون سوالی هم که توی تاپیکات پرسیدی که برای فحش ت ...

تو عوض اینکه لای تاپیکای من دنبال زیر بغل مار بگردی قانون ولایت رو پیدا کن از کتابت😂🤣

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

حق طلاق خیلی مهمه اونو بگیر حتما فردا خدایی نکرده خواستی جدا شی پوستت کنده نشه 

نمیشه که نه مهریه بدن نه حق طلاق 

قشنگ معلومه هیچ‌وقت نمیخاد ولت کنه 

شاید مشکل داره اصن خودش ، چرا انقد میترسه از جدا شدن 

فردا یه ایرادی داشته باشه ، نه میتونی راحت جدا شی چپن حق طلاق نداری ، نه با مهریه ای که داری نمیتونی حتی یه خونه واس خودت بگیری 

در هر صورت داره یه کاری میکنه نتونی جدا شی 

خیلی مشکوکه 

حق طلاق خیلی مهمه اونو بگیر حتما فردا خدایی نکرده خواستی جدا شی پوستت کنده نشه  نمیشه که نه مه ...

آرهه راست میگی مشکوک میزنه.  عزیزم خودت پیشنهادی داری چطور بیانش کنم که با حق طلاق اوکی شه؟