2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما بری ثبت محضری کنی همه ی این حق ها رو داری ولایت محض نیست چون نمی‌تونه باشه شرایط ولایت د ...

حق خروج از کشور بعد صادر شدن ب وسیله مرد میتونه ابطال بشه ی برگه موقت هست در واقع

مرد میتونه بره فسخ کنه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
حق ولایت با مرده در هر صورت 

این حق قابل اسقاطه دوست عزیز🌹

با قاعده‌ی حقوقی استناد به معدوم به تبع موجود.

مثل حق انتخاب اقامتگاه که با مرده ولی با گرفتن حق مسکن توسط زن ساقط میشه.

الان این مسئله بسیار جا افتاده و من در اطرافم ندیدم که کسی با این حقوق مخالفت کنه فلسفه‌ی مهریه هم ...

بله منم مخالف این حقوق نیستم

حرف من اینه که چرا زن باید بعد ازدواج این حقوق رو از یه مرد بخواد و ازش اجازه بگیره

در حالی که قبل ازدواج وزمان مجردی بدون اجازه کسی این حقوق رو داشته

مگه مرد واسه حقوقش از زن اجازه میگیره؟؟

یجوری کردن انگار زن برده مرد میشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
بله منم مخالف این حقوق نیستم حرف من اینه که چرا زن باید بعد ازدواج این حقوق رو از یه مرد بخواد و از ...

کاملا با شما موافقم عزیزم

و متاسفم که اینجوریه

منم منظورم این بود که حالا که با ازدواج این حقوق از زن سلب میشه پس چه بهتر که برای شروع یک زندگی مشترک دو طرف سر گرفتن این بدیهیات توافق داشته باشن.

نه خواستگار سنتی هستن. خودمم از همین میترسم. 

خب پس حواست جمع کن یه مدت باهم وقت بگذرونید اشنا بشید بعد جواب قطعی بده. 

اگر مرد ادم باشه اصلا مهریه صفر ولی متاسفانه جنس مردا جوریه که واقعا نمیشه اعتماد کرد خیلی کم پیش میاد یه مردی خوب باشه اکثرا میخوان مهریه نباشه برن هر کاری خواستن بکنن اخرش راحت جدا بشن قانون هم که طرف مرده 

این حق قابل اسقاطه دوست عزیز🌹 با قاعده‌ی حقوقی استناد به معدوم به تبع موجود. مثل حق انتخاب اقامتگ ...

همچین چیزی نداریم

ولایت قهری بر عهده پدر و جد پدری و کاملا غیر قابل انتقال هست

همچین چیزی نداریم ولایت قهری بر عهده پدر و جد پدری و کاملا غیر قابل انتقال هست

در ماده ی ۱۱۷۳ از قانون مدنی خودداری از اجرای تکلیف مقرر (حضانت) را سبب سقوط حق حضانت دانسته است و حتی ماده ی ۱۱۷۵ از قانون مارالذکر حکایت از این دارد که طفل را نمی توان از ابوین و یا از پدر و (مادری)که حضانت با اوست گرفت مگر در صورت وجود علت قانونی.

شما فرمودید ولی قهری در صورتی که جد پدری در صورت زنده بودن یکی از ابوین اصلا قابلیت حضانت نداره مگر در صورت تشخیص دادگاه😃

در ماده ی ۱۱۷۳ از قانون مدنی خودداری از اجرای تکلیف مقرر (حضانت) را سبب سقوط حق حضانت دانسته است و ح ...

ماده ۱۱۶۸ رو مطالعه بفرمایید که حق ولایت غیر قابل سلب از پدر و جد پدریه

شما هنوز تفاوت ولایت و حضانت رو‌نمیدونید من دایم میگم ولایت شما ماده حضانت میارید واسم

ماده ۱۱۶۸ رو مطالعه بفرمایید که حق ولایت غیر قابل سلب از پدر و جد پدریه شما هنوز تفاوت ولایت و حضان ...

اون ماده‌ای که شما گفتید دقیقا متن ماده در مورد حضانته😂😂😂

و از همه مهم تر متن ماده‌ می‌گه غیر قابل سلب از ابوین یعنی پدر و مادر

خودتون رو زدید به اون راه😂

موفق باشی 

اون ماده‌ای که شما گفتید دقیقا متن ماده در مورد حضانته😂😂😂 و از همه مهم تر متن ماده‌ می‌گه غیر قا ...

الله و اکبر

ولایت غیر قابل انتقاله و سلام

حضانت بر عهده پدر و مادر ولایت تنها پدر و جد پدری