سلام بچهها یه خواستگاری هست که وضع مالی خودش و خانوادش خوبه. اما میگن مهریه باید درتوانم باشه چون طلاقا خیلی زیاد شده و آدم تا ازدواج نکنه نمیتونه مطمئن باشه با طرف میسازه یا نه، مقداری باشه که اگر به مشکل خوردیم بتونم بدم. با بینهایت اصرار راضی شدن به 60 سکه. حق طلاق رو خواستم درکنارش اما قبول نکردن. نظراتتون چیه؟ اصرار کنم روی حق طلاق؟ ایده ای دارید چجور راضی شون کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب پس حواست جمع کن یه مدت باهم وقت بگذرونید اشنا بشید بعد جواب قطعی بده.
اگر مرد ادم باشه اصلا مهریه صفر ولی متاسفانه جنس مردا جوریه که واقعا نمیشه اعتماد کرد خیلی کم پیش میاد یه مردی خوب باشه اکثرا میخوان مهریه نباشه برن هر کاری خواستن بکنن اخرش راحت جدا بشن قانون هم که طرف مرده
همچین چیزی نداریم ولایت قهری بر عهده پدر و جد پدری و کاملا غیر قابل انتقال هست
در ماده ی ۱۱۷۳ از قانون مدنی خودداری از اجرای تکلیف مقرر (حضانت) را سبب سقوط حق حضانت دانسته است و حتی ماده ی ۱۱۷۵ از قانون مارالذکر حکایت از این دارد که طفل را نمی توان از ابوین و یا از پدر و (مادری)که حضانت با اوست گرفت مگر در صورت وجود علت قانونی.
شما فرمودید ولی قهری در صورتی که جد پدری در صورت زنده بودن یکی از ابوین اصلا قابلیت حضانت نداره مگر در صورت تشخیص دادگاه😃