2777
2789
یعنی واقعا درک این موضوع خیلی سخته،خب نه ماه تحمل کنن این بدبخت که نمیتونه بمونه خونه بپوسه،این بره ...

خب دیگه همین سطح درک خیلیا پایینه بنابراین زن باردار نره خونشون 

زن باردار برا اینکه نپوسه می‌تونه جاهای دیگه بره ، مثل جاهای تفریحی گردشی شهر که کم خطر هس

خوش اومدی به دنیام دخترکم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا اومدن خونتون بعدش؟ چون منم خانواده همسرم میخوان بیان

اره یک هفته بعدش فقط پدر و مادرم و مادرشوهر و پدر شوهر  اومدن 

ولی تو پذیرایی کمک کردن بهم .

منم خسته نشدم اصلا 

خب دیگه همین سطح درک خیلیا پایینه بنابراین زن باردار نره خونشون  زن باردار برا اینکه نپوسه می‌ ...

ولی اگه خونه مادرشوهرم اینا نمیرفتم دعوا میشد با همسرم عزیزم نمیشد نرم کلا اوضاع زن باردار و کسیکه بچه کوچیک و نوزاد داره رو آدما باید درک کنن

ولی اگه خونه مادرشوهرم اینا نمیرفتم دعوا میشد با همسرم عزیزم نمیشد نرم کلا اوضاع زن باردار و کسیکه ب ...

نه خونه پدر و مادر

و خونه پدر شوهر که از واجباته باید بری این موقع ها 

برا اینکه حرف و حدیث پیش نیاد 

منظورم خونه بقیه ی فامیل مثل عمو ، دایی ، عمه ، خاله و... بود

اره یک هفته بعدش فقط پدر و مادرم و مادرشوهر و پدر شوهر  اومدن  ولی تو پذیرایی کمک کردن به ...

نمیدونم منکه خونم کثیفه اصلا تمیزش نکردم بارداریمم زود خسته میشم و کمردردم میگیرم و موضوع کمردردو اونا هم میدونن منم سپردمشون بخدا من اگه بودم اینکارو نمیکردم چه اشکالی داره آدما هوای همو داشته باشن خصوصا زن باردار

عزیزم مادرش زنگ زد شوهر منم کم رویه چی بگم اونا باید متوجه باشن 

شوهر نفهم من یه ننه داره و پنج تا خواهر که جدیدا حکم اونا شده حکم این،هرچی اونا میگن این میگه چشم شما درست میگید،شوهرشما با این فرق داره،این آنقدر پرو هست که جواب همرو به وقتش میده،اصلا اصلا آدم کم رویی نیست.ولی نمی‌دونم چرا جدیدا اینطوری رفته توجبهه اونا دیگه حالم از جانبداریاش بهم میخوره

خب دیگه همین سطح درک خیلیا پایینه بنابراین زن باردار نره خونشون  زن باردار برا اینکه نپوسه می‌ ...

اخه این درصورتیه که درک و فهم شوهرت هم برسه که ببرت گردش و تفریح نه خونه ننه و خواهراش

نمیدونم منکه خونم کثیفه اصلا تمیزش نکردم بارداریمم زود خسته میشم و کمردردم میگیرم و موضوع کمردردو او ...

منم امسال هیچ کاری نکردم تا میام یه کار بکنم سریع پاهام و کمرم درد میگیره 

خونمم کثیف موند ، ولی خب اونا در حد نیم ساعت اومدن تو سالن پذیرایی نشستن و تو پذیرایی هم کمک دادن و رفتن .

حالا اشکال نداره بزار بیان ببینن که نمیتونی کار کنی

برا شام که نمیخوان بیان؟

شوهر نفهم من یه ننه داره و پنج تا خواهر که جدیدا حکم اونا شده حکم این،هرچی اونا میگن این میگه چشم شم ...

ای بابا عزیزم میدونم چقدر سخته خدا به ما صبر بده از دست بعضی آدما یه روزی جواب کاراشونو میگیرن

مادرشوهرم زنگ زده میخوایم بیایم خونتون عید دیدنی منم واقعا نمیدونم میگم شاید واقعا باید اینطور باشه ...

کارشون درست نیست چه میشه کرد شماهم سعی کن یه افطاری ساده درست کنی زیاد خودتو به زحمت ننداز دیگه خودشون درک میکنن

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
منم امسال هیچ کاری نکردم تا میام یه کار بکنم سریع پاهام و کمرم درد میگیره  خونمم کثیف موند ، و ...

نه برای شام نمیان اره درست میگی شما عزیزم چه میشه کرد ولی باید خونه رو تمیز کنم چون افتضاحه انشاءالله بارداری راحت و بی دردسری داشته باشی عزیزم

منم امسال هیچ کاری نکردم تا میام یه کار بکنم سریع پاهام و کمرم درد میگیره  خونمم کثیف موند ، و ...

مشکل اینجاس که من جلوی اونا کار میکنم روم نمیشه بشینم ولی بعد کمردرد میگیرم و البته اونا میدونن من کمردرد دارم