2777
2789

امروز متوجه شدم داداشم توی مسیر مسافرت تصادف کرده و ماشین داقون شده  خودشم مقصر نبوده که بگم حواسش نبوده 

دقیقا چوب خدا بوده  ، اما زنده هستن فقط دخترش صورتش زخم شده 

اما از این خسارت مالی خوشحال شدم واقعا 

شاید خیلی وقته منتظر بودم این اتفاق یا اتفاق بد دیگه ای براش بیوفته 

چون باعث بدبختی من بابام و داداشم و مامانم شدن 

همیشه از خدا خواستم و نفرین کردم و گفتم الهی خدایا 

داداشم به خاطر رفاقت با شوهرم ( پسر عموش ) 

مادرم به خاطر خالم که جاریش هم بود و بابام به خاطر عموم منو دادن به پسر عموم و به خاطر خودشون نه نگفتن 

نمیدونید از همین داداش نامردم چه کتکی خوردم که باید ازدواج کنی 

بد تر از اون این بود که دوتا خواهر دیگم هم درس خوندن با اینکه درس شون مثل من عالی نبودم هم با هرکس خواستند شوهر کردن چون کسی نیومد خواستگاری که بابام مثل داداشش دوست  شون داشته باشه و به زور شوهر شون بده 

برای همین از عموم هم کینه دارم که چرا اصلا پست گزاشت روی من برا پسرش و میدونست مخالفم و بازم کار خودشون رو کردن 

امروز فهمیدم خدایی هست 

صدای دل شکسته منو شنید 

خدا به دلت آرامش بده 😞😞😞چقدر بهت ظلم شده

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر عموت الان چشه؟ادم بدیه؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

آره 

یکی بود خیلی اذیت میکرد . قبل از شکایت من ، با زجر مرد 

صداشو میشنیدم که از درد چطور التماس میکرد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الهی🥺امیدوارم خدا دلت رو آروم کنه، میفهمم چه غمی تو دلته، ولی نفرین نکن عزیزم

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
من توی بدترین شرایطمم بدبختی کسیو نخواستم فقط میسپرم به خدا اون بهتر میدونه دوای درد هر ظالمی چیه🙂ک ...

آدما فرق دارن 

خدا اعدام رو گزاشت واسه کسی که نمیتونه ببخشه 

عفو رو واسه کسی که می‌تونه ببخشه

من اون گروهم که خدا هم می‌دونه نمیتونم بگذرم 

دوستش ندارم  بد تر از این چی ؟

کس دیگرو دوسداشتی؟

ب هرحال زندگیه 

اگ مرد خوبیه دلتو نرم کن 

منم باشوهرم موقع نامزدی یجورایی اجبار بود حالا ب شکل دیگه الان نفسم ب نفساشه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺