2777
2789
عنوان

راه های کمک به نیازمندان

730 بازدید | 12 پست

درود

بچه ها چه راه هایی برای کمک به نیازمندان میشناسید؟ 

من خودم هر هفته به اینا کمک میکنم:

محک (کودکان سرطانی)، بنیاد امور بیماری‌های خاص، زندانیان جرایم غیرعمد

میدونم مادرم چنتا خانم سرپرست خانوار میشناسه که شاید به کمک نیاز داشته باشن، ولی مطمئنم به مامانم بگم به همه میگه که فلانی به اینا کمک میکنه! من نمیخوام کسی بدونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بآور کن روم نمیشه 😂

چرا؟ اتفاقا مدیر کلی خوش حال میشه

من خودم بچه مدرسه ای دارم گاهی این طوری کمک میکنم و گاهی هم به مادرهایی که می‌دونم مستحق هستند خودم یک مبلغی را میدم.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
چرا؟ اتفاقا مدیر کلی خوش حال میشه من خودم بچه مدرسه ای دارم گاهی این طوری کمک میکنم و گاهی هم به ما ...

راستش من دوست ندارم کسی بدونه. اون موسسه ها که گفتم حساب بانکی دارن راحت انتقال میدی بدون اینکه کسی بفهمه 

میشه  معلولای واقعی خیابون رو پیدا کنی شماره کارتشون رو بگیری بریزی حسابشون بعضی  آدما دروغ میگن اما با شهود و حس خودت میتونی متوجه بشی کدومشون واقعا نیازمندن یه بچه بود گدایی نمی‌کرد نقاشی می‌کرد و پول میگرفت و یه آقا هم یه شعر می‌نوشت و پول میگرفت

سلام ببخشید الان تاپیکتون رو دیدم 

جرایم غیر عمد تا چه حد رو میتونید جور کنید؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

سلام  عزیز این برای تقریبا دو ماه پیشه!‌ الآن فقط میتونم براش آیت الکرسی بخونم!🥲😂

متشکرم

فکر کردم خیریه دارید 

والا همینکارم خیلی خوبه و ممنون😂🌹

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

قربونت 🌹😂

مخوای قربونم شی؟

قربونم شو،😂😂😂🤣

خدانکنه🌹