2777
2789
عنوان

پیش غذا واسم مهمونی کمک لطفا

167 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من فردا شب خانواده شوهرمو دعوت کردم حالا نمیدونم پیش غذا چی درست کنم غذای اصلی خورشت خلال و مرغ زعفرونیه سالاد فصلم میخوام درست کنم انقدر فکر کردم دارم دیونه میشم به نتیجه نرسیدم که دیگه واسه پیش غذا چی درست کنم.چون ی بچه کوچیکم دارم ی چیزه راحت میخوام باشه🤦🏻‍♀️ممنون میشم راهنمایی کنید

اینم بگم ماست و بادمجون و ماست وخیار جاریام درست کردن نمیخوام مثل اونا باشه مال منم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه رمضونه میتونی فرنی درست کنی یا سوپ، 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

منم فردا مهمون دارم، برای افطار پنیر و خرما و گردو با چند مدل مربا و بربری، سوپ و سالاد ماکارونی و سالاد کاهو و ژله درست می کنم اگه وقت کنم خاگینه و حلوا هم درست می کنم

برای شام هم قرمه سبزی درست می کنم

ما تبریزیم اینقدر افطاری چشم و هم چشمی که ادم از مهمون دعوت کردن پشیمون میشه