2777
2789
عنوان

توروخدا بی خبر نرید خونه مردم

335 بازدید | 16 پست

از مهمونای مادربزرگم متنفرم هی بین مسیر که میخوان برن دهاتشون قبلش میان اینجا ناهار شام میخورن انگار مسافر خونس،خبر هم نمیدن بدن هم فرقی نداره خب تاپاله ها مگه اینا میان خونتون که شما هی میاید،تو اتاق موندم،تا شامم میخوان بمونن چقدر بدبختم من اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا رو در خونت ببینی  بری خونشون یه رویی نشون میدن یه ساعتم نمونی

بچه بودم یبار رفتم دهات همشونو دیدم ببین سر خوراکی بچه هاشون آدمو میزدن اشک مامانبزرگمم درآورده بودن،همش تقصیر مامانمه گفت برو من نمیخواستم بیام اینجا اه

خداروشگر نداریم ازین موارد ،خونه خودم که به همه گفتم هرکس میخواد بیاد حداقل دوروز قبلش باید بگه خونه مادرمم از شب قبشل باید بگن ،یهو زنگ بزنن بگن امشب میخوایم بیایم حتی یه شب نشینی هم من پدیرا نیستم ،چون پذیرایی و تمیزی خونه وقتی مهمون مساد برام بی نهایت مهمه و با دوتا بچه شدنی نیست

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بچه بودم یبار رفتم دهات همشونو دیدم ببین سر خوراکی بچه هاشون آدمو میزدن اشک مامانبزرگمم درآورده بودم ...

رو ندید اصلا

رو نبینن یه مدت پشتتون حرف میزنن و دیگه نمیان

اول آخر که قرار هست پشتتون حرف بزنن

حداقل نونتون رو هم نخورن

رو ندید اصلا رو نبینن یه مدت پشتتون حرف میزنن و دیگه نمیان اول آخر که قرار هست پشتتون حرف بزنن حد ...

دست من نیست عزیزم من بعد سالها امدم خونه مامانبزرگم اونم دلم نبود بخاطر مهمونای یابو و بیشعورشون

خب مهمان پررو رو و محل ندید 

خودشون دیگه نمیان 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...