2777
2789

دختره ۲۰ ساله یکسال با یه پسر ۳۲ ساله رابطه داشت میگفت  گول خوردم من قضاوت نمیکنم ولی پسرا بد شدن‌نباید  اعتماد کرد

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

خیلی😔

عزیز دلم دیگه بهش فکر نکن چیزی که شده فقط بچسب به درس و اینده ات 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یکی از پسرای فامیل منو میخاد  انقد ضایس همه میدونن ی بار بقیه حواسشون نبود دستشو گذاشت رو د ...

خخخخخخخخخخخخ

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دیگه حرف هایی که باید میشنید شنید و خب تصمیم باید بگیره خودش به هر حال چه راست باشه چه دروغ  ا ...

ووای سلام بااانووو خیلی وقت بود ندیده بودمتوننن

اسی ببخشید وسط تاپیکت

دیگه کنکوری نیستم  
آره بخدا خیلی ساده شده رابطه من پشمام ریخت بخدا من با ۱۸ سال سنننن خونه دوستام نمیتوتم برم بابام یا ...

افرین به خانوادت که اینقدر دوست دارن و با توجه به شرایط جامعه هواتو دارن ،توام هوای خودتا داشته باش و تمام جسم و روحت رو بزار برای کسی که عاشقته و عاشقشی و  با عزت و احترام اومده و تو را از خانوادت خواستگاری کرده ،برات جشن گرفته برای داشتنت تلاش کرده و خرج کرده بعد از تمام جوانب هم لذت ببرین ...ان شا ا... که خوشبخت بشی و کنار مردی باشی که فقط برای رابطه نمیخادت و برای خودت و خوبیات میخوادت☺

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ووای سلام بااانووو خیلی وقت بود ندیده بودمتوننن اسی ببخشید وسط تاپیکت

سلام عزیزم اره گلم من دیگه زیاد نمیام سایت خدایی گاهی میام یک سک سک میکنم و میرم 

افرین به خانوادت که اینقدر دوست دارن و با توجه به شرایط جامعه هواتو دارن ،توام هوای خودتا داشته باش ...

خونواده منم حیلی هوامو دارن خیلی خوبن منم فکر کردم مرد زندگیمو پیدا کردم ازدواج میکنیم هیچی نمیشه😭😭

متاسفانه تمرکز ندارم وسط درس یادش میفتم

هر  چی ازش داری بنداز بره لباسی  هدیه ای چ هری چی بلاکش کن از همه جا شماره اش را پاک کن اصلا 

هر  چی ازش داری بنداز بره لباسی  هدیه ای چ هری چی بلاکش کن از همه جا شماره اش را پاک کن اص ...

همین کارو میکنم😭چقد خونوادم تاکید داشتن هرگز قبل ازدواج  کاری نکنم اما فکر میکردم ابن فرق داره😭😭

همین کارو میکنم😭چقد خونوادم تاکید داشتن هرگز قبل ازدواج  کاری نکنم اما فکر میکردم ابن فرق داره ...

عیب نداره دیگه خودت سرزنش نکن یک تجربه بد داشتی دیگه

همین کارو میکنم😭چقد خونوادم تاکید داشتن هرگز قبل ازدواج  کاری نکنم اما فکر میکردم ابن فرق داره ...

عیکی نداره کاریه که شده مسیر زندگیتو عوض کن وبرای مهم نباشه درستو بخون و ایندتو درست کن 

خدا به دلت آرامش بده 

انشالله خداخودش درستش می کنه 

تو رفتی من اسممو عوض می کنم ....بخدا.