2777
2789
عنوان

من متوجه نمیشم مگه اوضاع پزشکی قبلا هم اینطور نبود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 37 پست
مثلا به خود من رویافروشی نشده بود  من دیدم پزشکی دکتری پیوسته است و تهش با حقوق کم هم که هست ح ...

ببین این چیزی که من دیدم تو هررشته ای واقعا تلاش خودته اره الان کسی و می شناسم که فارق التحصیل کار نداره یکی می شناسم از ترم دوم رفت تو رشته مرتبط با خودش حقوق چند ده میلیونی داره می گیره چرا؟این همش بستگی به خودت داره طرف تو کل دوران تحصیلش نه کاراموزی رفته نه کارورزی رفته نه مهارتی بلده نه کارگاهی شرکت کرده نه کار با کامپیوتر بلده نه حتی دنبال کار رفته الان برمی گرده میاد می گه اره کار نیست فلان خب معلومه برای این کار نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تیکه ای از روزنامه مربوط به زمان شاه می‌دیدم طرف رزیدنت بود حقوقش دو برابر یه مهندس لیسانسه استخدام توی کارخونه بود.

خب تا همین یکی دو سال پیش که سر و صدا بشه حقوق رزیدنت به یکی دو میلیون هم نمی‌رسید ...

از یکی می‌شنیدم ده پونزده سال پیش شایدم کمتر می‌گفت اگه مثلاً طرح می‌رفتی یه جای دور می‌زدی با پولش بعد از دوسال یه ماشین خیلی مدل بالا یا یه خونه تو شهرستان می‌تونستی بخری. 

خودت بگو وضع الآن اینجوریه؟

تعرفه ها هم تو این چند سال رشد چندانی نداشتن ولی مشاغل آزاد کلی درآمد شون با توجه به تورم بیشتر شده..

اگه هنوزم وضع بد نیست دلیلش این هستش که پزشکی همه جای دنیا شغل پر درآمدی هست. وگرنه این وضع به هیچ عنوان برای رشته سختی مثل پزشکی شایسته نیست..