2777
2789

قبلا هم اوضاع رزیدنتی و تحصیل پزشکی همین بوده 

چرا طی یکسال اخیر توی فضای مجازی خیلی تلاش میشه که اوضاع بد نشون داده بشه و بگن پزشکی رشته بدیه؟ 

منظورم اینه که انگار بیشتز یه جو سازی داره صورت میگیره تا اینکه حقایق گفته بشه 

سختی رشته پزشکی تو سرتاسر جهان همین سختیه دیگه 

منتها اونها حقوقشون به دلاره 

خب تو ایران همه پول کمتر درمیارن و به همون نسبت پزشکش هم درامدش کمتره نسبت به نرخ دلاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اتفاقا بد نیست حقیقت داره گفته میشه چون یه عده دانشجوی پزشکی بلاگر میان دنیای پزشکی رو زیادی رویایی نشون میدن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

پزشکی داره اشباع میشه هیچوقت اینطوری نبوده

اخه تخصص هاش اصلا اشباع نمیشه چون افزایش ظرفیت تعهدیه اونها نصفش رو باید برن بعد تخصص بگیرن و اینکه مثلا الان جراح قلب نوزاد خیلییی کم دارم 

بنظرم اتفاقا بد نیست حقیقت داره گفته میشه چون یه عده دانشجوی پزشکی بلاگر میان دنیای پزشکی رو زیادی ر ...

باشه ولی این حقیقت ۲۰ ،۳۰ ساله وجود داره تو پزشکی 

چرا الان باید بهش پرداخته بشه ؟ 

بنظرم این اتفاقی نیست

باشه ولی این حقیقت ۲۰ ،۳۰ ساله وجود داره تو پزشکی  چرا الان باید بهش پرداخته بشه ؟  بنظر ...

شاید چون الان جسارت بیان پیدا کردن 

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙