2777
2789
عنوان

نماز بخونیم اماا

126 بازدید | 6 پست

من چادریم اماعباگرفتم میخوام دیگه چادر نپوشم اگه چادر نپوشیم عبابپوشیم حجابمون رعایت کنیم نمازبخونیم اشکال داره 

چون موقع بیرون ذفتن چادرنپوشیم اما نمازچادربپوشیم اشکال داره؟؟؟

وا برای نماز هم چادر نپوشی عیبی نداره ، من خودم چادری سفت و سختم ولی جایی چادر تمیز نباشه چادرمو درمیارم نماز میخونم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عبا چیه

سلام.کاربر آقا هستم اگر من رو در تاپیک های جنسی و مسائلی که به زنها و بدنشون مربوطه آنلاین دیدید اسکرین بگیرید و در همون تاپیک تگ ام کنید و به من رگباری فحش بدید و من قول میدم که در اینصورت هیچ واکنشی نشون ندم چون حقم بوده .. (همه مثل هم نیستند) متشکرم.🌾

اصلِ حجاب، داشتن پوشش کامل بدن طبق حدودی که معین شده و به دور از جلوه گری و خودنمایی و تبرج هست.برای این منظور چادر بهترین پوشش هست.چرا وقتی میتونی یه کاری رو عالی انجام بدی ندی؟🥹

بله با عبا هم حجاب کامله .اما بنظرم اون کار بهتره رو انجام بده و چادرتو حفظ کن🥹🌹

وگرنه برای نماز خواندن هم میتونی حجاب کامل داشته باشی اما چادر نپوشی.

اینو یادت باشه حفظ حجاب بدون چادر سخته.

نگه دار چادرتو به حرمت حضرت فاطمه .اون دنیا خیرشو میبینی🥹🌹

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)