2777
2789
عنوان

خودکشی

140 بازدید | 12 پست

هیچی برای کنکور نخوندم دانشگاه قبول نمیشیم 

خانوادمم خیلی بدن نمیتونپ بمونم و اونارو تحمل کنم مامانم مبگه تو خیر نمیبینی خیلی بدبخت میشی میگه تو توالت شور میشی من تحمل این چیزار رو ندارم میخوام الان ۱۰ تا امی تریپتیلین بخورم خیلی قویه اگر قرص بخورم حتما میمیرم دیگ اره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا بخاطر کنکور میخوای خودکشی کنی؟ پنج سال دیگه ب این کارت میخندی. 

خیلی ها شرایطشون سختتره توئه ولی دووم اوردن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

۳ماه وقت داری بشین دوزادهم بخون 

هرچی قبول شدی برو

در کنارش بعد کار کن

اینقدر زود جا نزن

ترسو نباش

دو تا چک بزن ت صورت خودتت

برو حموم دوش سرد بگیر

نماز بخون

شروع کن

سال دیگه ب حال الانت

میخندی

🤍🌱

نمازم میخوندم ولی دیگ امیدی ندارم میگم بزار بخونم میگه میریم شهرستان میایم بعدش بشین بعد از عید بخون میگه تو خیر نمیبینی خیلی بدبخت میشی میگه اگر تو خوشبخت بشی خدا وجود نداره اگر من کنکور قبول نشم و زنده بمونم منو بدبخت میکنن نمیزارن هیچ کاری کنم