2777
2789
عنوان

بنظرتون با خانواده شوهرم برم مشهد ۲ روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 25 پست

اگر خوبن برو باهاشون 

برا بچه ت هم خوراکی و اسباب بازی های مورد علاقشو ببر 

ولی من یه بار با خانواده شوهرم رفتم مشهد 😭😭😭😭آخرش وایسادم جلو صحن اصلی گفتم یا امام رضا دیگه حق نداری منو با اینا بطلبی 😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣اینقد که جیگرمو خون کردن 

بله حتما برو. اگه نری شب قدر که شد افسوس میخوری. به سرم اومده ناز کردم نرفتم و بعد پشیمون شدم‌. دخت ...

دخترم ۲ و ۱۱ماهشه  چون شبا میمونیم حرم بهونه میگیره ولی میگم دو روزه ها   

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خوبن برو باهاشون  برا بچه ت هم خوراکی و اسباب بازی های مورد علاقشو ببر  ولی من یه با ...

عزیزم😂😂وای نه اگه بد خلق بودن عمرا نمیرفتم 

آره اون زمان بچم زیر دو سال بود . خیلی کمکم میکردن واسه بچه .

اینام کمک میکنن خودم روم نمیشه میگم یه مسافرتم امدیم زهرتون شد😅  الان برم برادرشوهرم باید کمند و بگیره و بغلش کنه چون زیاد راه نمیاد که😐

عزیزم دخترت تقریبا ۳ سالشه با خوراکی میشه راحت سرگرمی سرگرمی اونجا هم براش چادر بگیر ذوق میکنه

خوب شد گفتی یدونه چادر داره مادرشوهرم از کربلا اورده انقدم نازع ببرم واسه شب قدر😍😍😍

😁😁😁😁برا من خیلی خیلی بداخلاق و بدجنسن  اگر خوبن حتما برو عزیزم 😍😍😍😍😍

ببینم چی میشه ب دلم خوب افتاده ک عالی پیش میره فقط یکم سخت تره برام ک واسه شب قدر اهمیت نمیدم 🤗

ببینم چی میشه ب دلم خوب افتاده ک عالی پیش میره فقط یکم سخت تره برام ک واسه شب قدر اهمیت نمیدم 🤗

التماس دعا عزیزم. مامانم سرطان داره یادت موند براش دعا کن.

نگران دخترت هم نباش دختر منم همین سنه اینقدر توی صحن بچه هست باهاشون سرگرم میشه. در ضمن دو روزه هر بار خواستی طولانی مدت بری حرم براش یک اسباب بازی دم در حرم بخر کل شب باهاش بازی میکنه. خوراکی هم حتما براش ببر. یک چیز دیگه اینکه همش اب معدنی بهش بده اصلا آب خود مشهد را بهش نده. اگه میتونی براش کالسکه هم ببری دیگه خیلی خوب میشی خودکفا میشی نیازی نیست بغلش کنی.

من پارسال ماه رمضون دهه آخر مشهد بودم دخترم دو سال و نیمش بود خیلی خوب بود. خوش بگذره بهت خیلی زیاد