2777
2789

۱۵۰تا دیگه مونده

بچه ها من از توسل به حضرت ام البنین خیلی حاجت گرفتم 

اینسری هم انشالله حاجت می گیرم 

هر کس مایله با من تو این ختم شرکت کنه 

ختم دسته جمعی هست  دعا در حق هم زودتر مستجاب می شه 

التماس دعای فراوان 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر یه موضوع حاجتم دادن ولی برای ازدواجم هرچی یس ، حمد و صلوات بهشون هدیه کردم ثوابش گرفتن و رفتن و هیچ جوابی ندادن و الان به شدت از خودشون و پسرشون ناراحتم😔🥲

سر یه موضوع حاجتم دادن ولی برای ازدواجم هرچی یس ، حمد و صلوات بهشون هدیه کردم ثوابش گرفتن و رفتن و ه ...

ختما قسمت نیست 

منم از اون دسته آدمام که سالها برای ازدواجم دعا کردم 

نهایتا سال گذشته ازدواج کردم 

توکل کن به خدا درست می شه ،ناامید نشو

ختما قسمت نیست  منم از اون دسته آدمام که سالها برای ازدواجم دعا کردم  نهایتا سال گذشته ا ...

کس خواصی رو نمی‌خوام که به صلاحم نباشه ، ازدواج هم سنت پیامبر چرا نباید قسمتم بشه ، چیز عرف و حلال خواستم درخواست حروم‌ای نبوده😪

کس خواصی رو نمی‌خوام که به صلاحم نباشه ، ازدواج هم سنت پیامبر چرا نباید قسمتم بشه ، چیز عرف و حلال خ ...

عزیزم ازدواج سخت شده 

من خودمم سنتی ازدواج کردم 

متاسفانه بیشتری رو آوردن به ازدواج از طریق دوستی 

ازدواج سنتی هم کم شده 

شرایط تامین زندگی هم از طرفی برای پسرا سخت شده ....

انشالله بهترینا قسمتت بشه 

کیفیت مهمه نه کمیت