2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم ؟

99 بازدید | 16 پست

بابای من گاهی ساختمون می‌سازه ومیفروشه . حالا خونه ما دوخوابه‌ست و با مامان بابام اتاقم مشترکه 

حالا قرار شده بابام خونه بسازه که سه‌تا خواب داشته باشه و من باید بین حموم یا بالکن یکیو انتخاب کنم . که اتاقم یا حموم داشته باشه یا بالکن به نظرتون کدومش خوبه من هم بالکن میخوام هم حموم ولی نمیشه 

کاربری دست ۲ نفره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالکن.

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بالکن . منو ابجیم اتاقمون یکیه هم بالکن داره هم حموم اما توی حمومش اصلا نمی‌ریم میریم تو حموم هال . حالا تو ببین کدوم استفادش برات بیشتره 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

من بالکن

منم بالکن دوست ولی از طرفی چون ما دوریم از فامیلا و وقتی که میان ۲ ۳ روز می‌مونن و خیلی نظافتو رعایت نمیکنن . از طرفی حمومم لازم دارم . حالا موندم

کاربری دست ۲ نفره 
بالکن . منو ابجیم اتاقمون یکیه هم بالکن داره هم حموم اما توی حمومش اصلا نمی‌ریم میریم تو حموم هال . ...

منم بالکن دوست دارم ولی از طرفی چون ما دوریم از فامیلا و وقتی که میان ۲ ۳ روز می‌مونن و خیلی نظافتو رعایت نمیکنن . از طرفی حمومم لازم دارم . حالا موندم

کاربری دست ۲ نفره 
منم بالکن دوست ولی از طرفی چون ما دوریم از فامیلا و وقتی که میان ۲ ۳ روز می‌مونن و خیلی نظافتو رعایت ...

خب پس حموم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

خب پس حموم

⁦⁦⁦⁦♡˖꒰ᵕ༚ᵕ⑅꒱⁩

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍