2777
2789

توی نت نمیشه فهمید

بینین شما چه برداشتی دارید از خوابم انشالاه که خیره😞

خواب دیدم پدرشوهرم خبر رسید که فوت شده ( درواقعیت ایشون رابطه خوبی با من ندارن)

وقتی من خبر رو شنیدم خیلی ناراحت شدم

خونمون هم شلوغ بود یکی از فامیلامون دیدم یه چیزی مثل حلوا داره درست میکنه

کنارش دیدم مادربزرگم و خواهرش (خاله مادرم) و دوتا از آشناهامون که سالها قبل فوت شدن کنار پختن حلوا ایستادن 

منم توی خواب متعجبم که این عزیزارو که فوت کردن و دارم میبینم

به نظرتون چه تعبیری میتونه داشته باشه؟؟

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..

تعبیر خوابتو از کسی نپرس مخصوصا اینجا اگه یکی تعبیر اشتباه بکنه ممکنه تعبیر بشه 

همیشه میگن خوابتو برا کسی تعریف نکن

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در خواب شما که فرمودید پدرشوهرتان فوت شده است و شما از این خبر ناراحت شده‌اید، این میتواند نشانه‌ای از ترس و نگرانی در زندگی و روابط شما با او باشد. وقتی خانه‌ی شما در خواب شلوغ و پر از مردم بود، این نشانه‌ای از تغییرات و تحولات قابل توجه در زندگی خانوادگی شما می‌باشد که ممکن است به تعداد بیشتری از افراد در خانواده نیازمندی داشته باشد.در دیدن فامیل‌هایتان که درگذشته‌اند و در کنار هم شیرینی می‌پزند، این نشانه‌ای از حضور روحانی آنها و احساس نزدیکی و ارتباط قوی شما با آنهاست. مادربزرگ و خواهر مادربزرگتان نشانه‌ای از حضور نیروهای محافظت کننده و مادرانه در زندگی شما می‌باشند. همچنین دو آشنای مرحوم کنار هم در حال پختن شیرینی، نشانه‌ای از وجود خاطرات و ارتباطات قدیمی و مهم در زندگی شماست.بررسی خواب شما نشان می‌دهد که در مواجهه با مشکلات و تغییرات زندگی، شما احساس نگرانی و ترس می‌کنید. این خواب همچنین می‌تواند نشانه‌ای از آرزوی شما برای دیدن و حضور عزیزان فوت شده باشد و تلاش شما برای مراقبت و ارتباط با خانواده و افراد مهم در زندگیتان را نشان می‌دهد.در کل، این خواب نشان می‌دهد که شما در مواجهه با تغییرات و مشکلات زندگی، نیاز به حمایت خانوادگی و ارتباط محکم با عزیزانتان دارید. مهم است که در زندگی واقعی نیز به این ارزوها و نیازها توجه کنید و با مراقبت و ارتباط صمیمانه با خانواده خود، احساس آرامش و تسکین کنید.

من همیشه خواب می بینم تو یک سایتی خوابم رو تعریف می کنم و تعبیر رو بهم میگه همیشه هم درست بوده

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
در خواب شما که فرمودید پدرشوهرتان فوت شده است و شما از این خبر ناراحت شده‌اید، این میتواند نشانه‌ای ...

ممنونم عزیزم خیلی ممنونم که وقت گذاشتی برام تایپ کردی 

اگر دوباره خوابی این چنینی دیدم بهت میگم 

معمولا خواب اموات زیاد میینم

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
ممنونم عزیزم خیلی ممنونم که وقت گذاشتی برام تایپ کردی  اگر دوباره خوابی این چنینی دیدم بهت میگ ...

خواهش می کنم عزیزم

https://noghte.com/11495/%D8%AA%D8%B9%D8%A8%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%A8/

خودم از این سایت برمی دارم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️