2777
2789

سلام بچه ها اگه کسی بخواد تو این زمینه خودشو تقویت کنه چکار باید کنه؟  کلاس و کارگاه هست؟ 

اصلا شرکت تو کارگاه کمک کننده هست؟ بیشتر منظورم ترانه سراییه . بعد اصلا از کجا باید فهمید که ادم استعدادشو داره یا نه که اکه

داره بره دنبالش؟

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

شعر بخون. کتاب بخون. بنویس. 

از نوشتن خاطره شروع کن. سعی کن هرروز یکبار خاطرات روز یا خاطرات به یادموندنیتو بنویسی. 

فقط یادت باشه رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود     رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.

خیلی تمرین میخواد و گاهی سالها طول میکشه

مامانهای تیر 96:                  http://www.ninisite.com/discussion/topic/1180793/%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D8%B1-96

نویسندگی و شاعری اول استعداد میخواد بعد مطالعه ی زیاد.

انجمن و کلاس و... هم هست اما نظر شخصی من اینه اون فضاها فقط برای آشنا شدن با نویسنده های دیگه خوبه. از تو کلاس نویسندگی یا ترانه سرایی ترانه سرا و نویسنده بیرون نمیاد. مگر اینکه کسی واقعا زمینه اش رو خودش داشته باشه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی بچه ها بیشتر منظورم ترانه سراییه.

اره منم شنیده بودم این کارگاه ها فقط یه سری اصول ابتدایی رو یاد میدن

ولی خوبه ادم با کسی که تو این کار تحربه داره صحبت کنه یه نگاهی بهت بندازه ببینه اصلا امیدی بهت هس یا نه که متاسفانه پیدا نمیشه 😂

نویسندگی و شاعری اول استعداد میخواد بعد مطالعه ی زیاد.انجمن و کلاس و... هم هست اما نظر شخصی من اینه اون فضاها فقط برای آشنا شدن با نویسنده های دیگه خوبه. از تو کلاس نویسندگی یا ترانه سرایی ترانه سرا و نویسنده بیرون نمیاد. مگر اینکه کسی واقعا زمینه اش رو خودش داشته باشه

من با حرفاتون موافقم جز جمله اول. بهرحال تلاش کردن و مطالعه داشتن ممکنه استعدادو شکوفا کنه.

مامانهای تیر 96:                  http://www.ninisite.com/discussion/topic/1180793/%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D8%B1-96
مرسی بچه ها بیشتر منظورم ترانه سراییه.اره منم شنیده بودم این کارگاه ها فقط یه سری اصول ابتدایی رو یاد میدنولی خوبه ادم با کسی که تو این کار تحربه داره صحبت کنه یه نگاهی بهت بندازه ببینه اصلا امیدی بهت هس یا نه که متاسفانه پیدا نمیشه 😂

شما شروع کن قطعا اوایلش سخته و شاید به نظر خیلی ها بد.

اما شروع کن و جاهایی مثل همین سایت میتونی از دیگران کمک بگیری. اینجا آدمهایی هستن که بدون غرض بهت جواب بدن و کمکت کنن

شما شروع کن قطعا اوایلش سخته و شاید به نظر خیلی ها بد.اما شروع کن و جاهایی مثل همین سایت میتونی از دیگران کمک بگیری. اینجا آدمهایی هستن که بدون غرض بهت جواب بدن و کمکت کنن

ممنون عزیزم گهگاهی یه چیزایی مینویسم اما خب حس میکنم دایره لغاتم باید خیلی گسترده تر باشه و چون راهنمایی هم ندارم ایرادمو نمیدونم

ممنون عزیزم گهگاهی یه چیزایی مینویسم اما خب حس میکنم دایره لغاتم باید خیلی گسترده تر باشه و چون راهنمایی هم ندارم ایرادمو نمیدونم

بیشتر بخون. خیلی کتاب بخون. هرکتابی به درد افزایش لغت نمیخوره. بسته به نوع کلماتی که میخوای استفاده کنی کتاب بخون

اعتماد به نفس داشته باش. ادمهای بزرگ اول راهشون مسخره کننده زیاد داشتن. 

اينا همش استعداده شما حساب كن مگه سعدي و حافظ وسهرات سپهري و شاملو كلاس رفتن؟؟ نه با اينكه نرفتن اشعارشون ماندگاره ولي هزاران نفر كه الان كلاس ميرن كدومشون مطرحن؟؟؟ هيچكدوم

شعري ماندگار ميشه كه از اعماق قلب باشه با سبك مخصوص ب خودت وگرنه ب نظرم فايده نداره

آنچه كه انجام ميدهي بسيار تاثيرگزارتر است از آنچه كه ميگوئي

یعنی چی بسته به نوع کلماتی کهپمیخوا استفاده کنم؟؟ یعنی بیشتر کتابهای معاصر ادبی دیگه؟؟

قبلا بله.اما الان خیلی وقته تو حوزه کودک و نوجوان شعر میگم و تو حوزه بزرگسال داستان

ببین گلم شرط اول ترانه سرایی استعداد و بعد علاقه است.

کارگاههای آموزشی زیادی وجودداره که میتونی از کتابخونه ها یا ارشاد یا مراکز فرهنگی پرس وجو کنی.

شرکت تو این کارگاهها کمک زیادی به پیشرفت میکنه البته اگه اصولی باشه.مثلا خود من قبلا چندجلسه تو یه کارگاه ادبیات شرکت کردم اما اصلا بازدهی نداشت تااینکه توسط یکی از اشناها به یه استاد معرفی شدم و توی جلساتش شرکت میکنم.واقعا عالیه.تمام ایرادات کارت رو میفهمی و اونجاست که ثابت میشه شعر گفتن به این راحتی نیست

واسه ترانه سرایی باید قدرت تخیل بالایی داشته باشی و همچنین اصول و قواعد شعر رو از نظر ادبی بلد باشی

من خودم چون رشته ام فنی بود سعی کردم سطح سوادم رو بامطالعه تو این قواعد بالا ببرم.سخته اما شیرینه.اگه رشته ات ادبیات باشه و استعداد داشته باشی جای پیشرفت بیشتری داری

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین
اينا همش استعداده شما حساب كن مگه سعدي و حافظ وسهرات سپهري و شاملو كلاس رفتن؟؟ نه با اينكه نرفتن اشعارشون ماندگاره ولي هزاران نفر كه الان كلاس ميرن كدومشون مطرحن؟؟؟ هيچكدومشعري ماندگار ميشه كه از اعماق قلب باشه با سبك مخصوص ب خودت وگرنه ب نظرم فايده نداره

اینم درسته👌ولی خب میشه جهت داد بهش