2777
2789

سلام بچه ها اومدم با آموزش یه سوپ ماست ترکیه فوق خوشمزه این غذا فوق العاده خوشمزه و مفید بزا سرماخوردگیه برا افطارم میتونید درست کنید عالیی میشه 

مواد لازم :

نصف لیوان برنج نیم دانه 

2 لیوان ماست چکیده 

کره 25 گرم 

زرده تخم مرغ 1عدد

نعناع 2 قاشق غذاخوری 

نمک و فلفل به میزان لازم 

پیاز (البته تو دستور اصلی پیاز نیست من یکم ایرانیزه اش کردم پیازم میریزم، مهم اینه که طعمشو عالی میکنه) 

ارد 2 قاشق سوپخوری 

طرز تهیه :

برنجمون رو با 3 لیوان آب بذارید خوب بپزه 

تو یه ظرف دیگه زرد تخم مرغ بزنید یکمی فقط در حدی که از لختگی دراد بهش ماست و اردو اضافه کنید بعدش بهش ابو اضافه کنید و خوب هم بزنید ببینید شما میتونید دوغم بجای آب حتی بریزید خوب میشه  حالا 

برنجمون که پخت و خوب دونه هاش رفت و له شد بهش این ترکیب رو اضافه کنید (نکته مهم!!!! اول 3 قاشق حدودا از برنجتون به اون مایه ماستی که درست کردی اضافه کن تا هم دما بشن و نبره) 

وقتی ماست و اضافه کردی نوبت نکم و فلفلشه 

حالا تو تو یه ظرف دیگه 25 گرم کره ای که داشتیم اضافه میکنیم 2قاشق نعناع خشکم اضافه میکنم 30 ثانیه بعد خاموش میکنیم که نسوزه بعدش به سوپمون نصفشو اضافه میکنیم، زیر سوپ خاموش کنید تو ظرف سرو بکشید یا پیاز داغ که گفتم اختیاریه و نعناع داغ تزئینش کنید 

بچه ها در عین سادگی خیلیییی خوشمزه اس واقعا بعد طعم زرده تخم مرغم اصلا توش مشخص نیست عزیزان چون اولا زرده رو میریزیم که ماست تو سوپ نبره دوما زرده اصلا بدی نمیده همه بوی بد بخاطر سفیده هست و اون نطفه اش که بهش وصله سوال خیلیهاست 

نوش جااان🤩❤️