2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و فقط ب سقط فکرمیکنم😭

سقطش نکن خواهش میکنم

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

اسپرم داخلت ریخته بود؟ چقدر بعد بیبی چک زدی؟ چند روزه خوردی 

نه نریخته بود لحظه اخر من حس کردم اندازه یه قطره اب یچی پرت شد ب ته واژنم و درجا اورژانسی خوردم..امااااااااااا الان باردارم خاکبرسرم😭

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
نه نریخته بود لحظه اخر من حس کردم اندازه یه قطره اب یچی پرت شد ب ته واژنم و درجا اورژانسی خوردم..اما ...

خواهریه سوال مگه وقتی اسپرم ریخته میشه تو واژن زن حسش میکنه؟؟

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

اخه سه تادارم😭😭😭😭😭😭

خب چرا پیشگیری محکم نکردی؟ حالاکه شده سقطش نکن

خواهریه سوال مگه وقتی اسپرم ریخته میشه تو واژن زن حسش میکنه؟؟

بعضیاحس میکنن بعضیا نه...من ی قطره هم بریزه حس میکنم شوهرم ک میگ نریختم امالحظه اخر قشنگ حس کردم اندازه قطره اب یچی پرت شد ته واژن

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍